Sony DualShock 4 Wireless Controller, gold

Cena s DPH
1 809 Kč
Cena bez DPH: 1 495 Kč
 
Kód produktu: 327706
SONY
 
Chceš ušetřit 400 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 409 Kč

Sony DualShock 4 Wireless Controller, gold [CUH-ZCT1E-GO]

Zažijte revoluce v ovládání her na konzoli PlayStation 4 s ovladačem Sony DualShock 4 Wireless Controller .

Obnovený herní ovladač DualShock 4 nabízí zcela novou dotykovou plochu, která přidává nový element do světa her, tlačítko Share, díky kterému můžete své herní zážitky sdílet s přáteli a to vše spolu s ergonomičtějším designem, díky kterému ho již nebudete chtít pustit z ruky. Unikátní a šikovné malé tlačítko Share, které umožňuje zachytit a sdílet Váš herní zážitek s přáteli, rodinou a dalšími hráči, Vám také umožňuje nahrávat a sdílet v reálném čase s využitím streamovacích služeb.

Nový ovladač DualShock 4 také obsahuje vylepšený SIXAXIS senzor, stejně jako svítící plochu s LED podsvícením, která svítí podle toho, co se na obrazovce děje. Svetiaca plocha také dokáže zobrazit rozhodující herní informace, jako zranění, zkušenosti a další. Ovladač také obsahuje jack konektor, který umožňuje komunikovat, poslouchat a chatovat s ostatními hráči.



  • Nechte detaily vyniknout. Užijte si hi-fi zvuky díky ovladači Sony DualShock 4 Wireless Controller a komunikujte s přáteli online pomocí připojeného headsetu.
  • Nyní nejenže uvidíte vše v ještě většími detaily, ale díky intenzivním vibračním motorem to i ucítíte.
  • Ovládejte hru s ještě větším pohodlím díky novému designu, zatímco vylepšené analogové páčky a tlačítka přinášejí větší přesnost.






  • Recenze na Sony DualShock 4 Wireless Controller, gold

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.