Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, translucent red

Cena s DPH
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 376003
SONY

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, translucent red [CUH-ZCT2E]


Zahrajte si revoluci v ruce
Zjednodušte novou generaci her pomocí bezdrátového ovladače Dualshock 4, který je dodáván s novým designem s přesností přehrávání ve vašich rukou.

Nejlepší design
Zachyťte a sdílejte své nejlepší momenty pomocí tlačítka"Sdílet". Sdílejte videohry a obrázky z her přímo ve vašem systému PS4 nebo si zahrajte živě, to vše bez přerušení hry. Zadní tlačítka a analogové páčky dodávají nové verzi ovladače větší pocit odolnosti a síly.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěné dotykové obrazovce, která nyní zobrazuje jedinečnou reakci na světlo, která do her přidává další rozměr. Světlo se rozsvítí různými barvami podle činností, které hrajete v hrách.

Řidič má vestavěný citlivý akcelerometr a gyroskop pro zaznamenávání pohybu, naklonění a otáčení bezdrátového ovladače Dualshock 4. Ovladač můžete načíst přes libovolný port USB a přenášet data pomocí kabelu USB.

Řidič má vestavěný reproduktor, který přivádí vaše hry do života a uslyšíte všechny detaily a zvukové efekty přímo z řidiče. Ovladač má vestavěný 3,5 mm konektor pro sluchátka, díky kterému můžete vychutnat tyto zvukové efekty a odvrátit okolí.


Recenze na Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, translucent red

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.