Sony PlayStation 4 500GB, glacier white

Cena s DPH
7 759 Kč
Cena bez DPH: 6 412 Kč
 
Kód produktu: 253907
SONY
 
Chceš ušetřit 3 910 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 3 849 Kč

Naše tipy

Sony PlayStation 4 500GB, glacier white [CUH-1116A]

Konzole nové generace, která všechny své síly soustředí na jednu věc-na hry. Kromě stratosférického výkonu, který zahrnuje osmijádrový procesor, 8 GB GDDR5 paměti a výkonný grafický čip, svůj kus magie do herního světa přidávají vývojářská studia, které právě pro Sony vyrábějí své exkluzivní hry, které doslova rozbíjejí žebříčky kritiků.


Přichází nová generace herních konzolí.

Na PlayStation 4 přicházejí hry, které můžete hrát kdykoli, kdekoli a jakkoli chcete a to díky systému speciálně postaveného pro uspokojení potřeb těch nejlepších vývojářů na světě. Hrát digitální verze můžete již během stahování z obchodu PlayStation Store a aktualizovat svou konzoli PlayStation 4 můžete i když je vypnutá. Okamžitě můžete pokračovat v jakékoliv uložené hře, na místě, kde jste skončili. Režim suspend konzoly PlayStation 4 Vás zbaví načítání a umožňuje Vám pokračovat jednoduchým stisknutím tlačítka napájení. Technologie Gaikai Vám navíc umožňuje okamžitě si vyzkoušet části kterékoliv hry, která Vás zaujme v obchodě PlayStation Store.

Podívejte se, co dělají Vaši přátelé a zobrazte si hry, televizní pořady, filmy a hudbu, kterou doporučují speciální Vám v nově navrženém PlayStation 4 menu. Pokud se někde ve hře zaseknete, mohou se Vaši kamarádi připojit, aby vám pomohli, nebo Vám poradit v reálném čase díky Ustream. Vaše oblíbené PlayStation 4 hry si můžete navíc zahrát na PlayStation Vita přes Wi-Fi díky Remote Play.

Během hraní her můžete používat celou řadu aplikací, jako je například webový prohlížeč. Nová aplikace PlayStation App umožňuje změnit Váš smartphone na druhou obrazovku, například pro zobrazení mapy, nebo si můžete zkontrolovat, jak řeší přátelé stejnou část hry. PlayStation 4 také plynule spojuje hráčů do většího světa zážitků, které nabízejí konzola a PlayStation Network.

PlayStation 4 byla od základu navržena tak, aby Vám zajistila úplně nejlepší hry a najpohlcujúcejší zážitek. Dosahuje to tím, že umožňuje nejlepším herním vývojářům na světě rozvinout svou tvořivost a posunout hranice her prostřednictvím systému, který je nastaven speciálně pro jejich potřeby.

Sociální interakce je středobodem PlayStation 4 zážitků, proto byly nové funkce zabudované do hardwarové architektury. PlayStation 4 nabízí dedikované, neustále zapnuté systémy video komprese a dekomprese, které umožňuje bezproblémové nahrávání hry. Poprvé v historii můžete sdílet své epické vítězství stiskem tlačítka. Jednoduše stiskněte tlačítko"Share" na ovladači, vyberte si čas z několika posledních minut hry, označte jej a vraťte se do hry. Video se nahrává během hry. Sdílet své snímky a videa se svými přáteli můžete na sociálních sítích jako je Facebook.

PlayStation 4 radikálně snižuje interval času mezi Vámi a herním obsahem. PlayStation 4 nabízí funkci"režimu spánku", který udržuje systém ve stavu nízké spotřeby při zachování hry. Čas, potřebný dnes ke spuštění konzole a nahrání uložené hry je minulostí. S konzoli PlayStation 4 stačí kliknout na tlačítko napájení a jste okamžitě ve hře na stejném místě, kde jste skončili. Kromě toho můžete spustit celou řadu aplikací, včetně internetového prohlížeče během hraní hry na PlayStation 4 . Konzola také umožňuje stahovat hry, nebo je aktualizovat na pozadí, nebo dokonce v režimu stand-by.

V nově navržených PlayStation 4 menu si můžete prohlížet herní informací týkající se Vašich přátel, jednoduše zobrazit hry Vašich přátel, nebo získat informace o doporučeném obsahu, včetně her, televizních pořadů a filmů. Dlouhodobým cílem PlayStation 4 je snížit dobu stahování digitálních titulů na nulu. Pokud o Vás ví konzola dost na predikci další hry, kterou si plánujete koupit, pak může být hra stažena a připravena dříve, než kliknete na tlačítko"koupit". PlayStation 4 obohatí Váš zážitek tím, že splní všechny Vaše možné potřeby.



  • Funkce Remote Play na konzole PlayStation 4 umožňuje přístup k celému potenciálu konzole PlayStation Vita , díky čemuž se z ní stává dokonalé přenosné zařízení. S konzolou PlayStation Vita dokážete bez problémů hrát mnoho her pro PlayStation 4 na překrásném 5"displeji prostřednictvím přístupových bodů Wi-Fi v lokální síti.
  • Prodlužte si svůj herní čas díky možnosti začít hrát i během stahování. Když si koupíte hru, která obsahuje funkci Playgo, stáhne konzola PlayStation 4 nejdříve část hry, abyste mohli začít hrát, zatímco se zbytek v průběhu samotného hraní ještě stahuje na pozadí.
  • Chatujte s kamarády, sledujte jejich nejnovější herní videa a dávejte jim tipy pomocí PlayStation App pro mobily a tablety.



  • CPU: x86 64bit AMD Jaguar, 8 jader
  • GPU: 1,84 TFLOPS, AMD založena na nové generaci radeon
  • Paměť: 8GB GDDR5
  • Audio výstup: AV výstup, HDMI, Analog-AV, digitální výstup (optický).
  • Pevný disk: 500GB
  • Vstupy/Výstupy I/O Super-Speed USB (USB 3.0), AUX
  • Ovladač: bezdrátový ovladač DualShock 4 (Bluetooth)
  • Mechanika: BD 6x, DVD 8x (pouze pro čtení)
  • Komunikace: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)



    Obsah balení:

  • Konzole PlayStation 4.
  • Dualshock 4 bezdrátový ovladač.
  • Monofonní sluchátka.
  • Síťový kabel AC.
  • Kabel HDMI.
  • Kabel USB.


  • Recenze na Sony PlayStation 4 500GB, glacier white

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.