Soška Diamond Select LOTR Gallery Aragorn (Lord of The Rings)

Cena s DPH
1 219 Kč
Cena bez DPH: 1 007 Kč
 
 
Kód produktu: 460490
Diamond

Soška Diamond Select LOTR Gallery Aragorn (Lord of The Rings) [APR232210]

 

Exkluzivní sběratelské diorama Aragorn ze světa Pan prstenů, nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
lotr-aragorn

 

  • O postavě
    Aragorn byl po obou rodičích potomkem králů Isildura a Elendila. Aragornův otec zemřel, když byli chlapci jen dva roky, pak se Aragorn se svou matkou uchýlil do Roklinky. Elrond mu prozradil jeho pravou totožnost a daroval mu úlomky Narsilu a Barahirův prsten. Aragorn odmítl Žezlo Annúmiasu, dokud nedospěje k právu držet je. Zhruba v té době se také zamiloval do Elrondovy dcery Arwen. Od té doby žil Aragorn s Hraničáři v divočině a hlídal hranice Kraje a mír v Eriadore. Seznámil se s Gandalfem a stali se blízkými přáteli. Aragorn svou identitu tajil, aby se o něm nedoslechli sluhové Temného pána. Proto byl pro lidi v Eriadore záhadnou postavou.
lotr-aragorn
  • Osamělý poutník
    Aragorn podnikal výpravy za dobrodružstvím a sloužil pod praporem gondorského správce, ale poté Gondor opustil. Osaměle putoval dále na Východ a daleký jih a zkoumal lidská srdce a Sauronových služebníků. Dostal se dokonce na jižní polokouli a stal se největším cestovatelem své doby. Někdy po návratu na Západ Středozemě se Aragorn znovu setkal s Arwen a daroval jí dědictví svého rodu - Barahirův prsten. Když později požádal Elronda o Arweninu ruku, Elrond odmítl, alespoň do doby, než se jeho chráněnec stane králem Gondoru a Arnoru.
lotr-aragorn
  • Společenství Prstenu
    Gandalf a Aragorn společně hledali v Rhovanionu Gluma, jehož Aragorn našel v Mrtvých močálech poblíž Mordoru a přinesl jako vězně. Připojil k Frodově výpravě v hospodě U Skákavého poníka. Díky Aragornovy pomoci hobiti utekli nazgelem a dorazili do Roklinky. Po Elrondově Radě se stal Aragorn členem Společenství prstenu, přestože od začátku směřoval do Gondoru, aby pomohl svému lidu ve válce. Rozhodl se tedy, že bude výpravu doprovázet, pokud to bude možné. U Rauroského vodopádu došlo ke sporu mezi Frodem a Boromirem a Společenství se rozpadlo. Aragorn po těžkém rozhodování nechal Froda odejít, protože cítil, že mu s jeho úkolem už nemůže pomoci, a vydal se s Legolasem a Gimlim pronásledovat skřety a zachránit zajaté hobity. Aragorn se s Legolasem a Gimlim vydal po stopách hobitů do Fangornu, kde se setkal s Gandalfem a rozhodli se pomoci rohanskému králi Théodenovi ve válce se Sarumanem.
lotr-aragorn
  • Originální verze
    Diamond Select Toyys představuje své dioráma Aragorna, která je prvním v řadě Galeriových diorám na základě filmové trilogie Pán prstenů! Tato přibližně 25centimetrová socha zobrazuje Aragorna s připraveným mečem tak, jak jste ho mohli vidět ve filmovém spacování. Je vyrobena z vysoce kvalitního PVC s detailním vyřezáváním a aplikacemi. Dodává se v celobarevné okenní krabičce. Navrhl Caesar, vyřezávala Anissa Tchoub!

Vlastnosti sošky

  • Vyrobeno z kvalitního PVC
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná socha, ručně malovaná
  • Vypracováno na základě filmové předlohy
  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 25 cm


Recenze na Soška Diamond Select LOTR Gallery Aragorn (Lord of The Rings)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.