SoulCalibur 4 Tekken 6 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA SoulCalibur 4 Tekken 6 - XBOX 360
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211636
BandaiEN dabing

SoulCalibur 4 Tekken 6 [PS3]

Balení obsahuje hry SoulCalibur 4 a Tekken 6 .



SoulCalibur 4
Staňte se svědky epického boje mezi duchovním mečem Soul Calibur a prokletým mečem Soul Edge ve hře Soul Calibur 4. Bojovníci ze vzdálených koutů galaxie bojují o nadvládu nad mocnými meči aby je mohli použít pro své vlastní cíle.

Příběh hry pokračuje s novými odhaleními, novými vzrušujícími herními prvky a ohromující vizualizací. A snad nejvzrušující ze všech je fakt, že ve hře se objevuje i postava ze světa Star Wars. Ve verzi pro PlayStation 3 to je ctěný a obávaný Sith Lord Darth Vader.

Kromě toho přináší hra také rozšířené možnosti přizpůsobení, které Vám umožňují propůjčit své postavu přizpůsoben vzhled a specifické schopnosti. A poprvé v sérii můžete hrát s vlastními i originálními postavami online a vyzvat fanoušky z celého světa. Hra SoulCalibur 4, zcela přepracována, ale se stejnou herní hloubkou, jakou znáte, nabízí dobrodružství, které Vás nezklame.



  • Nejnovější přírůstek v sérii SoulCalibur nabízí vzrušující next-gen úroveň grafiky v HD rozlišení 720p.
  • Boj mezi meči Soul Calibur a Soul Edge pokračuje.
  • Legendární Star Wars ikona, ctěný a obávaný Sith Lord Darth Vader, jako hratelná postava.
  • Bojujte s klasickými SoulCalibur postavami, vzrušujícími nováčky v sérii, nebo si vytvořte svého vlastního jedinečného bojovníka.
  • Rozšířené možnosti přizpůsobení Vám umožňují propůjčit své postavě přizpůsoben vzhled a specifické schopnosti.
  • Vzrušující nové bojové prvky včetně systému Active Matching Battle System a schopnosti předvádět zničující kritické údery.
  • Vyzkoušejte si režimy Story, Arcade, Tower of Reminiscence, Training Practice, Character Creation, a Museum View.
  • Hrajte s vlastními a originálními postavami poprvé online proti soupeřům z celého světa v kompetitivních režimech.
  • Mnoho nových interaktivních prostředí a vylepšených starých.



    Tekken 6
    Nejznámější bojová herní série přichází na PlayStation 3 a Xbox 360 v ohromující HD grafice, která běží plynule na 60 fps, přináší nejrozsáhlejší seznam postav v dosavadní historii her Tekken , průlomové online herní režimy a robustní systém přizpůsobení postav!

    Pátý King of Iron Fist Tournament skončil tak, že jeho pořadatel a vyzyvatel Heihachi Mishima zmizel a vítězem se tak stal jeho vnuk, Jin Kazama. Jin se následně ujal role hlavy organizace Mishima Zaibatsu a začal používat její speciální Tekken jednotky pro propagandu a manipulaci na celém světě. Mnoho lidí tyto akce rozhněvali a vznikly tak různé nepokoje, které postupně přerostly až ve války mezi národy.

    Tato válka oslabila mnoho zemí, čehož využilo Mishima Zaibatsu a prohlásilo se za samostatný stát. Nyní je tato organizace rozhodnuta ovládnout celý svět a jediný, kdo jí v tom může zabránit, je G Corporation. Lidé po celém světě nyní v této organizaci vidí svou jedinou naději.

    G Corporation na celou situaci zareagovala tak, že vypsala velkou odměnu pro toho, kdo jí přivede Jina Kazamu živého. A v této situaci se objevilo oznámení o novém, šestém turnaji King of Iron Fist. Míří na něj ti, kteří se chtějí proslavit, ti, kteří prahnou po penězích, ti, kteří hledají pomstu ... Mnoho různých cílů a ideálů se střetne v Tekken 6 turnaji.



  • Pokročilá HD grafika a 3D animační technologie vytvářejí nejpůsobivější HD vizuály v historii série Tekken .
  • Naučte se ovládat 40 unikátních bojovníků reprezentující nejlepší styly bojových umění na světě! Seznam obsahuje 34 oblíbených postav, jako jsou Jin, Heihachi a Kazuya, stejně jako 6 zcela nových s jedinečnými bojovými styly a kombo systémy!
  • Dokažte svou nadřazenost proti hráčům z celého světa v online režimech!
  • Vytvářejte nové postavy a přizpůsobte jejich všemi možnými detaily. Přizpůsobte jejich účes, oblečení, doplňky, tetování, atd.. Pak se vydejte se svými dokonalými bojovníky online!
  • Prorazte se svými nepřáteli betonové stěny, nebo jejich prekopnite přes podlahu a vytvořte tak zcela nové bojiště. Jednotlivé úrovně procházejí dynamickými změnami, od náhlého zhroucení útočného vrtulníku po vybuchující vozidla!

  • Recenze na SoulCalibur 4 Tekken 6

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.