Space Hulk: Deathwing (Enhanced Edition) PS4

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 351332
FocusEN dabing

Space Hulk: Deathwing (Enhanced Edition) [PS4]


Hra Space Hulk: Deathwing je FPS zážitek předělán z klasické stolní hry umístěné do světa Warhammer 40, 000, hra je vyrobena na Unreal Engine 4. Space Hulk: Deathwing nabízí hráčům šanci zažít zoufalý souboj proti Genestealers v klaustrofobických tunelech Space Hulk, vedle toho jak budete získávat schopnosti, nové vymoženosti a novou výbavu díky zkušenostem, které získáte během nebezpečných misí.

Space Hulk se unášejí na proudu WARP, nehmotné dimenzi Chaosu. Jsou vyrobeny z rozdrcených asteroidů, opuštěných vraků lodí a jiných vesmírných trosek, někdy dorůstají až do velikosti měsíce a často obsahují vzácné a ztracené starobylé technologie. Také jsou plné nebezpečí, které obsahují zamoření smrtelnými Genestealermi.

Hráči se ocitnou v roli"Space Marine" jedné z nejobávanějších a nejtajnějších společností, Deathwing. Nasaďte si vaše terminátorské brnění a vyzbrojte se charakteristickými zbraněmi, díky kterým překonáte nástrahy očekávající v Space Hulk. Jako knihovník budete moci ovládnout ničivou sílu Psykers. Vaše schopnosti a výkony v boji Vám zaručí body, které můžete použít v pěti stromech schopností, které Vám umožní odemknout nové síly, přístup k mocným relikviím a novým devastujícím zbraním.