Spellforce Universe PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38664
JoWooD

Spellforce Universe [PC DVD]

Chaos a nepořádek vládne v Eo - záhadném to světě SpellForce. Jak rounový bojovník, jste povolán, abyste se setkali se silami ohně a ledu. Vy, společnost hrdinů a Vaše armáda se vydáváte prozkoumat neznámé území a probojovat si cestu skrze hordy nepřátel. Bitva mezi dobrem a zlem právě začíná

SpellForce: The Order of Dawn Nenasytnost a lačnost po moci třinácti nejsilnějších mágů světa přivedla zemi do nekonečné spirály chaosu a zoufalství. Celé země zmizely beze mrknutí oka poté co byla uvolněna ničivá síla přivolaná temnými rituály. Celé kontinenty byly roztříštěny jako sklo na malé kousíčky a rozmetány. Ty země které odolaly první vlně smetly obrovské armády stmelené silou prastarých run. Zůstalo jen několik ostrůvků spojených mafickými portály.

SpellForce: The Breath of Winter Princ temnot plánuje návrat temných bohů. Probudil mocného ledového draka Aryna a vyslal vojska aby rozdrtili kohokoliv kdo se mu postaví. A znovu jsou vyvolány runy aby čelili síle ohně a ledu. Je tu opět nikdy nekončící souboj dobra a zla ...

SpellForce: Shadow of the Phoenix Špatný nekromancer oživil mocných mágů a využívá jejich sílu na své cíle. Zabránit mu v tom mohou jen dva bojovníci když spojí své síly a využijí moc artefaktů Phoenix Stone a Shadow Sword. Očekávaný druhý datadisk opět zvyšuje taktické možnosti hry. Celkově se dočkáme 24 nových jednotek a budov a také možnosti vytáhnout svoji postavu z předešlých dílů až na 50. level. Vaším postavám také přibude přes 40 nových kouzel.

SpellForce 2: Shadow Wars zhostíte se úlohy Avatara a budete chránit svět Eo a jeho rasy před ovládnutím novým nepřítelem. Budete pátrat a překonávat překážky jako v klasickém RPG, ale také řešit strategické výzvy při vedení armády. Jak Avatar se pokusíte odolat invazi Pactu, který vás nutí vytvořit novou alianci. Povedete jednu ze tří stran - The Realms, The Clans a The Pact a budete budovat základny pro shromažďování zdrojů a připravovat se na bitvy, které jsou hlavní náplní SpellForce. Budete také podporovat hrdinů, kterých si můžete upravit pomocí množství schopností, kouzel, předmětů a zbraní.

SpellForce 2: Dragon Storm První datadisk ke kombinaci RPG a realtime strategie, který majitelům původní hry nabízí chutný mix RPG a RTS prvků okořeněný dramatickým příběhem, jehož podstatnou součástí je obávaná rasa draků. Na tyto stvoření, patřící do doby dávno minulé, narazíte při hledání písma, které je třeba k nahrazení starých run a záchraně magických portálů, z nichž se pomalu vytrácí veškerá magická energie. Právě portály jsou totiž jediným prostředkem k přesunu mezi jinak izolovanými ostrovy Eo.

- Oba díly celé série včetně datadisků.
- Unikátní mix žánrů RTS a RPG.
- Tvorba vlastní postavy.
- Přes 200 hodin zábavy.
- Několik stupňů obtížnosti a podrobné výukové mise.
- Mohutná bitvy v plném 3D prostředí .

Recenze na Spellforce Universe

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.