Splinter Cell 3: Chaos Theory PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4949
Ubisoft

Splinter Cell 3: Chaos Theory [PC DVD]

Píše se rok 2008. Výpadky proudu ve městech, sabotáže burzovních a bankovních systémů, nabourávání do obranných systémů státu - to vše jsou projevy informační války.
Aby bylo možné těmto útokům předcházet, musí agenti tajných služeb proniknout hluboko do teroristických sítí a sbírat cenné informace, vystaveni kdykoliv možnosti odhalení.
Jste Sam Fisher, agent NSA nasazovaný do nejdiskrétnějších operace. Abyste dosáhli svého cíle, budete zabíjet holýma rukama, bojovat prototypem univerzální útočné pušky, využívat špionážní výbavu a skrývat se před nepřáteli. V některých misích jste odkázáni sami na sebe, při jiných využijete výhody týmové spolupráce.

Nový díl špionážní akce navazuje na úspěchy svých předchůdců a po mírné odbočce v podobě Pandory Tomorrow se pilotní příběh vrací k tématu informační války. Sam je tedy opět ve víru dění, ale protivníci jsou mnohem nebezpečnější než posledně. Naštěstí ani Sam nezahálel a naučil se novým kouskům, obohatil svou výbavu o nůž, puška získala palebnou sílu v podobě zabudované brokovnice. Situace tak může řešit mnohem rázněji a nemusí se vyhýbat otevřeným přestřelkám - ale může.
Stejně jako váš protivník, i vy se musíte přizpůsobit .

Splinter Cell 3: Chaos Theory - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Splinter Cell 3: Chaos Theory

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Martin Snášil 5 z 5 Hvězdiček! 25. 02. 2006
Snad jediná hra, která se může stát rovnocenným soupeřem, v tomhle žánru, je Hitman Blood Money. Pokud jste byli těmi šťastnými a mohli jste už dříve okusit chuť jednoho z dílu téhle stealth akce (myslím Splinter Cella), tak by byl snad hřích, aby jste neokusili chuť tohohle nového přírustku. Pokud to smím tvrdit, tak Splinter Cell Chaos Theory je jednou z nejlepších her a s velkou pravděpodobností promluví i do celkové volby hry roku. Mise jsou do detailu propracované, po technické stránce všechno šlape a navíc je tu ten skvělý multiplayer. Fandíte-li aspoň trochu stealth akcím, berte všemi deseti!
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1