Sports Champions 2-PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 227985
PlayStation

Sports Champions 2-PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .

Sports Champions 2, pokračování nejprodávanějšího PlayStation Move titulu , Vás očekává s širokou nabídkou nových sportů. S použitím jednoho, nebo dvou pohybových ovladačů můžete soutěžit s přáteli ve zcela nových sportech (box, golf, bowling, lyžování, tenis a vylepšená lukostřelba). Sports Champions 2 přináší Vám a Vaší rodině zábavný a soutěžní zážitek, jehož součástí chce být každý.

S novým režimem Party Mode můžete soutěžit s přáteli a rodinou ve vlastních multi-sportovních turnajích. Vytvořte si hráčské profily s individuálním sledováním statistik a přizpůsobte si svoji postavu pro jedinečný sportovní zážitek.

Vše co jste milovali na původním Sports Champions najdete iv pokračování. Režimy Cup Play (singleplayer kampaně) a Free Play, výzvy (arkádové akce), online žebříčky a propojení s Facebook, to vše Vás očekává v této nové vzrušující hře. A v kombinaci s plnou podporu stereoskopického 3D plus PlayStation Network funkcí to dělá ze hry Sports Champions 2 nejlepší zábavnou rodinnou sportovní hru.

  • Soutěžte s přáteli a rodinou v šesti zábavných sportech.
  • Vezměte svůj pohybový ovladač PlayStation Move Motion Controller a pokuste se získat zlato ve zcela nových událostech (golf, box, bowling, lyžování, tenis a vylepšená lukostřelba).
  • Vytvářejte turnaje až pro čtyři hráče, přizpůsobujte si vzhled svých postav a ukládejte si své individuální statistiky a profil v boji o zlatou medaili.
  • Připravte akce pro rodinu a přátele v novém režimu Party Mode. Soutěžte v přizpůsobitelných turnajích, zvolte si vlastní pravidla a oblíbené sporty.

    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye , nebo PlayStation Move Starter Pack

  • Recenze na Sports Champions 2-PS3-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.