EA Sports Rory McIlroy PGA Tour Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA EA Sports Rory McIlroy PGA Tour - PS4
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 305259
ElectronicEN dabing

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour [XBOX ONE]

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour Vám nabízí skutečný golf bez hranic. Můžete se těšit nejen na skutečné hřiště, které míra realistického ztvárnění Vám doslova vyrazí dech, ale také na řadu zcela nových míst, které můžete náležitě prozkoumat.

Kompletní načtení celého hřiště Vám přináší neomezené možnosti při útocích na greenu a nulovou dobu čekání při přesunu od jedné jamky k druhé. Vyzkoušejte novou generaci golfu a hrajte, kde chcete, kdy chcete a jak chcete.

Hrajte golf bez limitů ve hře EA Sports Rory McIlroy PGA Tour! Ponořte se do nové generace golfu se silou enginu Frostbite a zažijte nejkrásnější sportovní hru dosud bez načítání, což Vám umožňuje prozkoumat autentické turnajové hřiště, nebo jedinečné fantasy prostředí. Nepoužívejte hřiště jen na hru, prozkoumejte ho!



  • Osvoboďte se od toho, co si myslíte, že golf může být. Engine Frostbite vytváří nový svět, kde můžete zažít každý detail. Vdechuje život do hřišť, hráčů i davů fanoušků způsoby, jaké jste ještě nikdy neviděli. To vše bez načítání mezi jednotlivými jamkami, nebo přerušování akce. Vychutnejte si hru tak, jak chcete.
  • Zahrajte perfektní úder a probojujte si svou cestu s třemi jedinečnými mechanikami úderů a plně přizpůsobitelnými herními styly.
  • Udělejte krok mimo tradiční cestu a zahrajte si s velkými osobnostmi na ještě větších fantasy hřištích.

  • Recenze na EA Sports Rory McIlroy PGA Tour

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.