SSX PS3

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55066
Electronic

SSX [PS3]



Moderní oživení jedné z nejvíce kritikou oceňovaných arkádových sérií všech dob, SSX, Vám umožní zažít zábavu a adrenalinovou hratelnost série v kultovních pohořích na celém světě. S využitím topografických satelitních dat od NASA je zmapován masivní svět k prozkoumání. Křížem přes devět rozsáhlých pohoří přináší hra SSX realitu popírající hratelnost a umožňuje Vám závodit, předvádět triky a přežít sjezd obrovskými otevřenými horami. A navíc je tu RiderNet sada on-line funkcí, která znamená revoluci v sociálním soutěžení, takže od nynějška je jednoduché a zábavné soutěžit s přáteli.


  • Od Antarktidy po Afriku, od Himálaje po Alpy Vás čeká devět z nejznámějších hor na planetě Zemi. Pomocí topografických dat od NASA a vlastního nástroje EA, každé z těchto ikonických pohoří dodá herní zážitek, který je věrný sérii SSX .
  • SSX umožňuje závodit daleko za typickým závodním zážitkem, obrovskými otevřenými horami s několika stoupáními a bez neviditelných stěn, které Vás nepustí dál.
  • popírající zákony reality Vám SSX umožňuje předvádět triky, které by potrápili i nejlepších světových snowboardistů. Zapomeňte na 1260 ° Double Mctwist. V SSX, pokud máte obě nohy připoutané k desce když točíte 200 stop ve vzduchu, jste stále pouze začátečník. S rafinovaným systémem triků a úrovněmi navrženými tak, abyste mohli předvádět triky na každém kroku, je naplnění Vašeho Tricky metru povinností.
  • Nový herní prvek v SSX, inspirovaný big mountain snowboardingem, od Vás požaduje, abyste přežili některé z těch najzradnekších sjezdů na Zemi. Napadaný silou matky přírody, musíte přežít padání laviny, mrazivě nízké teploty a ještě mnohem více, zatímco se řítíte dolů těmito boss bojováním se silami přírody.
  • Díky využití výkonu současné generace konzolí představuje SSX revoluční fyzikální engine, který Vám umožňuje jezdit a předvádět triky na téměř všem v prostředí, neomezovaný neviditelnými stěnami a překážkami.
  • Od desek s různými rychlostmi po okřídlené obleky, které Vám umožní plachtit na delší vzdálenosti, si vylepšujte své vybavení a jezděte rychleji, předvádějte lepší triky a prožívejte déle.
  • Oblíbené postavy, vybrané fanoušky, zažívají svůj návrat k SSX spolu s novými tvářemi, které se připojí k sérii. Mezi vracející se postavy patří: Elise, Kaori, Mac, Psymona, Moby a Zoe.
  • Prozkoumejte každý centimetr v masivním světě SSX. Překonejte nejrychlejší časy závodů v režimu Race, nejvyšší skóre v tricích v režimu Trick a sestupte tak rychle až dolů z hor, jak jen můžete v režimu Survival. Kromě tradičního žebříčku ukazujícího časy Vašich přátel, které můžete překonat, může duch Vašich přátel jezdit s Vámi i ve Vašem světě a ukazovat přesně, jak se vypořádal s tratí Váš přítel. Soupeřte s duchy Vašich přátel, nebo nechat svého vlastního ducha připsat si vítězství nebo porážku, dokud nejste u konzole.
  • Neustále globální události na každém místě ve světě SSX proti skutečným lidem v reálném čase. Události mohou trvat jednu jízdu, hodiny nebo i dny, se svými přáteli a nejbližšími konkurenty příchozími a odchozími po celou dobu.
  • Inspirován úžasným enginem Autolog ze série Need for Speed , je RiderNet Vaším průvodcem světem SSX. Umožní Vám označit svá oblíbená místa, doporučovat nová místa a přátel jiným hráčem, ukázat hráčům duchů, kteří porážejí jejich skóre a mnoho dalšího.

  • Recenze na SSX

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.