Star Trek Online PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55673
Atari

Star Trek Online [PC DVD]



První pořádná výhradně online hra ze sci-fi fenoménu jménem Star Trek. Hra kromě oficiální licence nabízí obrovský herní svět, ve kterém se můžete pustit do mnoha dobrodružství jako zcela nová postava nezávisle na zvolené rase či pohlaví.

Děj hry a stejně tak prostředí je zasazeno do roku 2409 nebo tedy 30 let po filmu Star Trek Nemesis, tj. na kapitána Kirka, zda Picarda ve hře nenarazíte, i když slavná loď Enterprise se stále toulá vesmírem, stejně jako mnoho tváří, známých především seriálovým fanouškům.

Kromě navštěvování nejrůznějších planet a bojů s umělou inteligencí i dalšími hráči, na Vás čeká výlet do vesmíru svou vlastní lodí. Hra tak získává další rozměr plný nevídaných zážitků při střetech více vesmírných korábů a objevování nových končin vesmíru.



Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou, nebo předplacené herními kartami . Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty, nebo kódu z předplatném herní karty ).

Recenze na Star Trek Online

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.