Star Trek Online (Silver Edition) PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 49375
Atari

Star Trek Online (Silver Edition) [PC DVD]


První pořádná výhradně online hra ze sci-fi fenoménu jménem Star Trek. Hra kromě oficiální licence nabízí obrovský herní svět, v němž se můžete pustit do mnoha dobrodružství jako zcela nová postava nezávisle na zvolené rase, či pohlaví.

Děj hry a stejně tak prostředí je zasazeno do roku 2409 nebo tedy 30 let po filmu Star Trek Nemesis, tj. na kapitána Kirka, zda Picarda ve hře nenarazíte, i když slavná loď Enterprise se stále toulá vesmírem, stejně jako mnoho tváří, známých především seriálovými fanouškům.

Kromě navštěvování nejrůznějších planet a bojů s umělou inteligencí i dalšími hráči, na Vás čeká výlet do vesmíru svou vlastní lodí. Hra tak získává další rozměr plný nevídaných zážitků při střetech více vesmírných korábů a objevování nových končin vesmíru .


Silver Edition obsahuje navíc:

  • 5 pohlednic
  • Velkou mapu Star Trek vesmíru

    " Star


    Hra vyžaduje připojení k síti internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou nebo předplacené herními kartami. Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty nebo kódu z předplatného herní karty).

  • Recenze na Star Trek Online (Silver Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.