Star Wars: Battlefront 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: Battlefront 2 - PC CIABStar Wars: Battlefront 2 - PS4
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 371774
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 260 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE]


Ke každé předobjednávce obdržíte DLC The Last Jedi, které obsahuje skin pro Kylo Rena a Rey.



Přejděte vlnami nepřátel na základně Starkiller pomocí vašeho světelného meče v rukou. Přejděte přes džungli skryté rebelské základny na planetě Yavin 4 se svými Trooper a potlačte palbu AT-ST. Zformuje svou eskadru X-wingů na útok proti First Order Star Destroyer ve vesmíru. Nebo povstaňte jako nový hrdina hvězdných válek-Iden, elitní císařský speciální voják-a objevte emotivní příběh pro jednoho hráče, který se odehrává v rozmezí třiceti let.



Vyzkoušejte bohaté a živé bojiště v režimu multiplayer z prostředí všech tří trilogii. Přizpůsobte a vylepšujte si své hrdiny, trooperů a stíhačky. Každý s jedinečnými schopnostmi, které můžete využít v boji. Jezděte na tauntanoch nebo převezměte kontrolu nad tanky a speedrmi. Zastřel Star Destroyer o velikosti měst, použijte sílu a dokažte svou hodnotu proti ikonickým postavám, jako je Kylo Ren, Darth Maul nebo Han Solo, protože hrajete roli v herním zážitku inspirovaném 40 lety nadčasových filmů Star Wars.



Nový hrdina, nevyrozprávaný příběh: Vykročte v sopach elitních vojáků speciálních sil, stejně smrtelných na povrchu i ve vesmíru, v nové emocionální kampani Star Wars, která rozprava příběh v rozmezí 30 let a přemosťuje události mezi filmy Star Wars : Return of the Jedi a Star Wars: Force Awakens.



Ultimátní bojiště Star Wars: Multiplayer kde až 40 hráčů bojuje jako kultovní hrdinové nebo autentičtí Trooper pomocí masivní rady vozidel na zemi, ve vzduchu i ve vesmíru.



Vesmírné bitvy galaktických rozměrů: Vesmírný boj byl přepracován od základů s výrazným vylepšením ovládání, zbraněmi a možnostmi úprav. Zapojte se do své eskadry a proleťte se mezi poli asteroidů, Proleťte přes imperiální hangár a zastřel masivní bojové lodě jako pilot legendárních stíhaček v napínavých bojích s 24 hráči a 40 stíhačkami ovládanými hrou.



Lepší dohromady: Seznamte se s přítelem a zahrajte si spolu v režimu split-screen (offline) z pohodlí vašeho gauče.