Star Wars Battlefront 2 PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5427
Lucas

Star Wars Battlefront 2 [PC DVD]

Star Wars Battlefront II posouvá nejlépe prodávanou počítačovou hru na motivy Star Wars o další krůček imperiálního vojáka kupředu. Kromě většího důrazu na singleplayer kampaň, v níž se zůčastníte spousty slavných bitev ze světa Star Wars jsou hlavní novinkou boje ve vesmíru.
Singleplayer kampaň bude sestávat z příběhem propojených misí ve kterých zavítáme na místa známá ze všech 6 filmů a jsou zde i místa, která se v žádném z filmů neobjevily. Podívejte se na mnoho míst známých z Epizody III (vulkanická planeta Mustafar a bitva nad Coruscantem), dále se podíváte dovnitř Hvězdy Smrti, nebo na Tantive IV, známý ze začátku epizody IV - Nová naděje. V některých klíčových okamžicích si dokonce hráči zahrají roli Jediů a budou moci využívat Sílu a Světelný meč.
Vůbec poprvé budete mít možnost účastnit se vesmírných soubojů av průběhu boje přistát na nepřátelské lodi a napadnout ho zevnitř. Hráči začínají uvnitř své mateřské lodi a mohou se rozhodnout zda se vypraví napadnout nepřátelskou loď, nebo zůstanou uvnitř a budou odrážet podobné útoky nepřátel.
Stěžejní multiplayer část z předchozího dílu ve hře samozřejmě nemůže chybět. Máte ale možnost sledovat své přátele a dívat se na jejich statistiky .

Recenze na Star Wars Battlefront 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.