Star Wars: Battlefront 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: Battlefront 2 - PC CIABStar Wars: Battlefront 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 413149
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Star Wars: Battlefront 2 [PS4]


Přejeďte vlnami nepřátel na základně Starkiller pomocí vašeho světelného meče v rukou. Přejděte přes džungli skryté rebelské základny na planetě Yavin 4 se svými troopery a potlačte palbu AT-ST. Zformuje svou eskadru X-wingů k útoku proti First Order Star Destroyer ve vesmíru. Nebo povstaňte jako nový hrdina hvězdných válek – Iden, elitní císařský speciální voják – a objevte emotivní příběh pro jednoho hráče, který se odehrává v rozmezí třiceti let.


Vyzkoušejte bohatá a živá bojiště v režimu multiplayer z prostředí všech tří trilogií. Přizpůsobte a vylepšujte si své hrdiny, troopery a stíhačky. Každý s jedinečnými schopnostmi, které můžete využít v boji. Jezděte na tauntanech nebo převezměte kontrolu nad tanky a speedry. Sestřelte Star Destroyerů o velikosti míst, použijte sílu a dokažte svou hodnotu proti ikonickým postavám, jako je Kylo Ren, Darth Maul nebo Han Solo, jelikož hrajete roli v herním zážitku inspirovaném 40 lety nadčasových filmů Star Wars.


Nový hrdina, nevyprávěný příběh: Vykročte v sopach elitních vojáků speciálních sil, stejně smrtelných na povrchu i ve vesmíru, v nové emocionální kampani Star Wars, která rozprava příběh v rozmezí 30 let a přemosťuje události mezi filmy Star Wars : Return of the Jedi a Star Wars: Force Awakens.


Ultimátní bojiště Star Wars: Multiplayer kde až 40 hráčů bojuje jako kultovní hrdinové nebo autentičtí troopeři pomocí masivní řady vozidel na zemi, ve vzduchu i ve vesmíru.


Vesmírné bitvy galaktických rozměrů: Vesmírný boj byl přepracován od základů s výrazným vylepšením ovládání, zbraněmi a možnostmi úprav. Zapojte se do své eskadry a proleťte se mezi poli asteroidů, přeleťte přes imperiální hangár a sestřelte masivní bojové lodě jako pilot legendárních stíhaček v napínavých bojích s 24 hráči a 40 stíhačkami ovládanými hrou.


Lepší dohromady: Utkejte se s přítelem a zahrajte si spolu v režimu split-screen(offline) z pohodlí vašeho gauče.




Recenze na Star Wars: Battlefront 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.