STAR WARS Jedi Fallen Order (Deluxe Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 436795
ElectronicEN dabing

STAR WARS Jedi Fallen Order (Deluxe Edition) [XBOX ONE digital]


Dobrodružství napříč celou galaxií vás čeká ve STAR WARS: Jedi Fallen Order, nová akční adventura z pohledu třetí osoby - titul od Respawn Entertainment.
Tato narativní single playerová hra vás obuje do bot Padawana Jedi, který těsně vyvázne před očistou příkazu 66, odehrávající se po Epizodě 3: Pomsta Sithů.
Na cestě za znovu vystavěním Jedi, musíte sesbírat úlomky vaší zničené minulosti, abyste dokončili svůj trénink, vyvinuli mocné schopnosti Síly a stali se mistry v umění s ikonickým světelným mečem – to vše během toho, co se snažíte udržet o krok před Impériem a jeho smrtelných inkvizitorů.


Jak si budete vylepšovat své schopnosti, ocitnete se ve filmových bojích se světelnými meči a Silou – boje navržené takové napětí, jaké vidíte ve filmech. Hráči musí na nepřátele strategicky, změřovat jejich sílu a jejich slabiny, zatímco plně využívají svůj trénink Jedi.


Fanoušci STAR WARS jistě poznají ikonické lokality, zbraně a vybavení. I nepřátelé jsou plni známých tváří, doplněných o pár nových charakterů. Jako část příběhu, hráči se ponoří do galaxie, čerstvě ovládnuté Impériem. Jako Jedi - hrdina přeměněn na uprchlíka, budete muset bojovat o přežití, objevovat tajemství dlouho vyhynuté civilizace ve snaze znovu vybudovat rád Jedi.


Vlastnosti

  • Filmové a pohlcující boje - Jedi: Fallen Order přináší fantazii rytíře Jedi přes inovativní systém boje se světelným mečem. Údery, odrážení a úskoky - to celé propojené s plejádou schopností Síly, které budete potřebovat k překonávání překážek v cestě. Tento sytém se snadno učí, ale stát se v něm mistrem chce skutečný trénink.
  • Nový příběh Jedi začíná - Jako bývalý Padawan na útěku před Impériem musíte dokončit svůj trénink než váš plán objeví inkvizitoři. Díky pomoci bývalého Rytíře Jedi, bláznivého pilota a nebojácného droida musíte ujít špatným machinacím Impéria v příběhovém dobrodružství. Objevujte a překonejte množství překážek zaměřených na boj, objevování a řešení hádanek.
  • Galaxie vás očekává - Pradávné lesy, větrem ošlehané útesy a děsivé džungle jsou všechno unikátní biomy, které budete objevovat v Jedi: Fallen Order s možností rozhodnout, kde a kdy jít dál. Jak si odemykáte schopnosti, otevírají se vám i nové možnosti objevování i již navštívených map. Využívání své Síly na pomoc při objevování. Pohybujte se rychle, avšak Impérium vás neustále pronásleduje každým krokem, aby zničilo Rád Jedi.

Deluxe Edition zahrnuje:

  • Skin "Crimson BD-1"
  • Skin "Crimson Mantis"
  • Digitální art book
  • "Režisérský střih" zákulisních videí s více než 90 minutami záběrů z vývoje hry


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na STAR WARS Jedi Fallen Order (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.