StarCraft 2: Heart of the Swarm PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39421
BlizzardEN dabing

StarCraft 2: Heart of the Swarm [PC DVD]

Příběh pokračuje

Bývalá královna čepelí Sarah Kerrigan díky starověkému artefaktu opět nabyla lidské podoby, avšak stále představuje smrtelnou hrozbu pro všechny, kteří se jí postaví do cesty. V její paměti stále přetrvává vzpomínka na období, kdy vládla nekonečným zástupům všeničemných Zergů... a její vzpomínky volají po pomstě.

Pomsta však musí chvíli počkat - prvním cílem Sarah Kerrigan bude znovusjednocení a opětovné získání kontroly nad rasou Zerg, která se po porážce Terranskou flotilou na její domovské planetě Char rozptýlila po celé galaxii. Výzvu královniny čepele s její znovu nabytými lidskými schopnostmi přijímají kromě imperátora Mengska i další dosud ukryté hrozby. Během kampaně se zúčastníte několika nezapomenutelných střetů s "boss" kreatůrami, jaké univerzum Starcraftu dosud nezažilo.

Multiplayer

Nové možnosti vývoje jednotek, nové posily každé rasy a několik dalších vylepšení hry pro více hráčů radikálně mění herní zážitek. Nové jednotky jako Tempest, Viper a Widow Mine přicházejí na pomoc svým rasám a přidávají další strategické možnosti do hry. Pro začátečníky přichází přepracovaný trainingový mód, který vám pomůže hlouběji proniknout do taktických možností jednotlivých stran. Stejně přepracovaná je i umělá inteligence stran ovládaných počítačem - bylo přidáno několik dalších úrovní obtížnosti, jako i možnost zadávání příkazů spojencům.

S Heart of the Swarm přichází i nové mapy - od vesmírné stanice rasy Protoss, přes Terranské velkoměsto, až po džungli zaplněnou popínavými rostlinami. Kromě map se dočkala vylepšení také grafika a fyzikální vlastnosti všech map - například zničené jednotky se díky novým animacím rozpadají vždy jinak.

Vaše univerzum

Hra významně rozšiřuje i možnosti sociální interakce v rámci Battle.net konta. Hráči se kromě tradičních herních klanů můžou sdružovat i do komunit, zaměřených na specifické herní aktivity. Svojí komunitu můžou následně využívat na výcvik a sdílení specifických taktik a týmové hry.

Vylepšený Battle.net konečně přináší kromě jiného také možnost hry s hráči z jiných kontinentů. Pokud vám rozehraná hra "spadne" - buď kvůli přerušenému spojení nebo pro chybu systému, můžete hru kdykoliv obnovit a pokračovat v ní dále. Při sledování záznamu z již ukončené hry máte možnost v kterémkoli čase znova převzít kontrolu nad hrou a vyzkoušet jinou taktiku, stejně tak se takto můžete "vmísit" do hry mezi profesionální hráče a vyzkoušet v jejich rozběhnutých hrách vlastní experimentální postupy ;)



Heart of the Swarm je prvním rozšířením sci-fi realtime strategické hry StarCraft 2: Wings of Liberty . Heart of the Swarm pokračuje v epickém příběhu z Wings of Liberty s úplně novou kampaní, která se zaměřuje na Kerrigan, bývalou královnu čepelí.

V kampani na Vás čeká možnost rozvíjet své roje s jedinečnými, exkluzivními jednotky a schopnostmi určenými výhradně jen pro kampaň, přičemž tento vývoj nastává organickým způsobem a těží ze zergskej tématiky tohoto rozšíření. Kerrigan hraje v každé z bitev významnou roli jako mocná hrdinka. V průběhu kampaně nabírá na síle a získává nové schopnosti a Vy si můžete vybrat, které schopnosti chcete rozvíjet a používat.

Nové multiplayerové jednotky a mapy přidávají nové rozměry strategické hratelnosti a Heart of the Swarm obsahuje nové funkce a vylepšení pro on-line platformu Battle.net.



  • Pokračování epického příběhu StarCraftu 2 od bodu, kde skončil příběh Wings of Liberty .
  • Přibližně 20 nových misí kampaně.
  • Nová mechanika hratelnosti v kampani, což Vám umožňuje vyvíjet nové schopnosti a jednotky pro Vaše zergského armády.
  • Vydejte se do boje s Kerrigan, která se snaží obnovit svou sílu a získat kontrolu nad rojem.
  • Nové multiplayerové jednotky a mapy vylepšují strategická rozhodnutí a herní hloubku pro každou rasu.
  • Rozšířené funkce pro Battle.net pro vylepšené vyhledání hry a také nové nástroje pro tvůrce map pro vytvoření ještě epickejších vlastních her.
  • Nové predrenderované a in-game filmy oživují příběh hry StarCraft 2: Heart of the Swarm.



    Datadisk vyžaduje základní hru StarCraft 2: Wings of Liberty a pripojenie k sieti internet!


  • Recenze na StarCraft 2: Heart of the Swarm

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.