Starhawk[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
229 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 237955
PlayStation

Starhawk[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Starhawk Vám nabízí řadu zbraní a množství vozidel, díky čemuž si užijete rychlé souboje pěchoty v kombinaci s intenzivní válkou vozidel na souši i ve vzduchu. Ve hře najdete inovativní budovatelsko-bojový systém, který Vám umožňuje dynamicky ovlivňovat stav na bojišti prostřednictvím stavby různých budov a struktur, které máte k dispozici, to vše přímo během boje. Dotykem jediného tlačítka postavíte řadu budov, vozidel nebo dělostřelectva, abyste splnili cíle mise a porazili nepřítele. Prostřednictvím sofistikované architektury Playstation 3, možnostem Build & Battle systému a rozsáhlosti hry, Vám Starhawk přinese unikátní zážitek.

Využitím state-of-the-art technologii zobrazování, vývojový tým vyvinul veškeré úsilí, aby přinesl atmosférický sci-fi zážitek s živými postavami a prostředím, ve spojení s dynamickými světelnými efekty. Starhawk obsahuje plnohodnotný singleplayer příběhový režim s množstvím misí v různých mezihvězdných prostředích. Také se může pochlubit online módem, kde zažijete souboje týmů v počtu až 32 hráčů, nebo online a offline kooperativní hře pro 4 hráče.

Svět Starhawk je zasazen do daleké budoucnosti, kde frakce bojují o vzácný a nebezpečný zdroj energie známý jako Rift Energy. V této galaxii najdete kolonie lidí, takzvaných Rifters, prozkoumáte rozptýlené planety, známé jako Frontier, ve snaze vytěžit Rift Energy, abyste se zajistili a byly schopen se ubránit banditům, nemilosrdnému druhu lidí, kteří zmutovali do psychotické monstra.

  • Bojujte proti bandě nelítostných nepřátel na zemi, ve vozidlech i ve vzduchu v epickém příběhovém režimu hry pro jednoho hráče v kůži pistolníka Emmetta Gravese.
  • Zažijte akcí nabité multiplayerové režimy až pro 32 hráčů, vytvořte tým s kamarádem v offline režimu pro dva hráče na rozdělené obrazovce, nebo spojte síly až s třemi dalšími hráči v kooperativním režimu na PlayStation Network.
  • Pomocí nového systému Build and Battle (výstavba v bitvě) můžete upravovat bojiště pomocí žádostí o vybavení, vozidla a opevnění, které vám doručí výsadková loď z orbity.

  • Recenze na Starhawk[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.