Starship Troopers CZ PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4937
Empire

Starship Troopers CZ [PC DVD]

" Brouci, pane! Miliony brouků! "
" Kolik milionů? "

Dostanete se do velkého údolí, kde na jedné straně stojí horda brouků a na druhé straně Vaše jednotky. Do toho všeho navíc vstoupí nečekané zemětřesení, takže zničující a vyčerpávající boj se stává ještě těžším. Oba tábory na sebe vyběhnou a setkají se uprostřed bitevního pole, kde začne skutečný boj o přežití.

Podobných setkání zažijete kopec a autoři jsou na ně právem pyšní. Měly by jste mít vlastní zkušenost jak vyčerpávající může být boj když se na Vás valí jedna vlna brouků za druhou jako příboj před kterým není úniku. Abyste náporu odolali máte samozřejmě k dispozici celý arsenál zbraní. Protože v průběhu hry vystřílíte skutečné množství nábojů, autoři se odhodlali k neomezenému střelivu v útočné pušce, která se stane vaším nejvěrnějším společníkem. A i když dokáže napáchat velmi slušnou paseku, často bude nutné sáhnout po mnohem účinnějších zbraních, některých dokonce na bázi jaderných štěpení .

  • Vžijte se do role příslušníka elitní vojenské jednotky, dokážete odolat náporu tísíců brouků?
  • Rozsáhlý výběr zbraní, od plasmové pušky a brokovnice po inteligentní granáty nukleární střely
  • Hra obsahuje kromě podrobností známých z filmu i další místa vytvořená v souladu se světem kde se odehrává, bojovat budete na rozlehlých pláních iv úzkých norách av tajných laboratořích a hlídkových věžích
  • Hra obsahuje 20 druhů brouků, každý dr

  • Recenze na Starship Troopers CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.