Do not Starve (Mega Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Do not Starve (Mega Pack) - PS4
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 366994
505EN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Do not Starve (Mega Pack) [XBOX ONE]


Balení obsahuje hry Do not Starve Together a Do not Starve, a DLC balení Reign of Giants a Shipwrecked!


Hra, která prodala celosvětově více než deset milionů kopií, křupavě temný, nevyzpytatelný zážitek přichází na konzole v kompletním balení.


Do not Starve
Tato hra je nekompromisním zážitkem plným vědy a magie, v němž je hlavním úkolem přežít. Hrajete v roli Wilsona, nebojácného aristokratického vědce, který byl uvězněn démonem a přenesen do mysteriózního divokého světa. Wilson se musí naučit využít přírodu a její obyvatele pokud se chce dostat domů. Vstupte do podivuhodného a neprozkoumaného světa plného neobvyklých příšer, nebezpečí a překvapení. Sbírejte materiály na vyrábění předmětů a staveb, které Vám pomohou při přežití.


Do not Starve Together
Tato verze je samostatná multiplayerová expanze nekompromisní hry, v níž jde o přežití. Spolupracujte s přáteli v soukromé hře, nebo zkuste štěstí s neznámými hráči online. Spolupracujte s ostatními pro dosažení přežití, nebo se nechte vyřadit samotě.


Reign of Giants
Tato expanze přidává do světa nové postavy, roční období, kreatury, Biom a jiné nástrahy z původních verzí hry. Celý svět byl rozšířen a je ještě nekompromisnější. Nové biome byly do popukání naplněné příšerami a surovinami, které Vám buď pomohou nebo Vás zabijí. Nové záhady a vědecké inovace čekají na Vaše objevení. Spravujte Vaše zásoby pozorně, neboť divočina se naučila nové triky.


Shipwrecked
Postavte si loď a Odplavte se za dobrodružstvím. V této expanzi pro jednoho hráče se Wilson objeví ztroskotaný na tropickém souostroví. V tomto novém prostředí se znovu musí naučit přežít. Hledejte nové druhy potravy a vytvářejte množství nových přístrojů, které Vám pomohou přežít na těchto drsných ostrovech. Nenechte se tropickým vánkem unést do falešného pocitu bezpečí, svět může být odlišný, ale je stejně nekompromisní a nemilosrdný. Po chvíli zjistíte, že tyto ostrovy jsou plné věcí, které se Vás snaží zabít.




Recenze na Do not Starve (Mega Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.