SteelSeries QcK 5XL (Etail)

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
 
Kód produktu: 474204
SteelSeries

SteelSeries QcK 5XL (Etail) [63858]

Podložka pro pravé hráče

Série podložek pod myš SteelSeries QcK je vyrobena z vysoce kvalitního tkaného materiálu, který poskytuje přesné a konzistentní klouzání. Všechny podložky disponují speciálně konstruovanou neklouzavou spodní pryžovou stranou, která zabraňuje pohybu podložky, bez ohledu na jaký povrch umístíte podložku. Podložky pod myš se liší rozměry a tloušťkou, ale ne v přesnosti, klouzání nebo kvalitě.

O produktu

    • Kompletní pokrytí pracovní plochy
      Podložka pod myš QcK XXL poskytuje pokrytí klávesnice a myši o rozměru 1600 x 800 mm, pro čisté a elegantní herní sestavení.

    • Neomezený sledovací prostor
      Maximalizujte své nastavení pomocí podložky pod myš, která umožní sledování všech vašich pohybů myši při vysoké a nízké hratelnosti DPI. Během nejintenzivnějších soubojů Vám už nikdy nedojde místo.

    • Dokonalá přesnost myši
      Hladký povrch testovaný špičkovým výrobcem senzorů myší optimalizuje přesnost sledování myši pro optické i laserové senzory.

    • Neklouzavá základna
      Odolná protiskluzová gumová základna je navržena tak, aby eliminovala nežádoucí pohyb a poskytovala pevnou platformu pro soutěžní hraní.

    • Fantastická E-sportovní pověst
      Za uplynulých 15 let si hvězdy E-sportu vybraly jako svou podložku pod myš právě SteelSeries QcK. Sportovci pomocí produktů SteelSeries vyhráli více prize money než s kteroukoli jinou značkou.

    • >Odolné a omyvatelné
      Povrch látky QcK je odolný a snadno omyvatelný, protože právě čistý povrch může znamenat rozdíl mezi výhrou nebo prohrou.

Technická specifikace

Materiál tkanina
Základní materiál silikonová guma
Rozměry 1600 x 800 x 3 mm
Velikost XXL
Klouzavost hladká
Kompatibilita všechny snímací technologie


Recenze na SteelSeries QcK 5XL (Etail)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.