Stellar Blade PS5

Cena s DPH
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
 
Kód produktu: 472310
PlayStationEN dabing

Stellar Blade [PS5]

 

O hře

Získejte zpět Zemi pro lidstvo.

Zachraň v tomto strhujícím akčním příběhovém dobrodružství lidstvo před vyhynutím. Budoucnost lidstva balancuje na ostří nože. Země zpustošená podivnými tvory byla opuštěna a zbytky zdecimované lidské rasy uprchly do kolonie ve vesmíru. Po cestě z kolonie dorazí výsadkářka Evě na zpustošené zbytky naší planety s jasným úkolem: zachránit lidstvo tím, že získá Zemi zpět od NA:tive – zlovolné síly, která ji zdevastovala. Ale jak se Evě setkává s jednotlivými zástupci NA:tive, skládá dohromady záhady minulosti a zkoumá ruiny lidské civilizace, začíná si uvědomovat, že její poslání nebude zdaleka tak přímočaré. Ve skutečnosti není téměř nic tak, jak se zdá…

Klíčové vlastnosti

  • Strhující a nabroušená akce
    Zapoj se do neskutečně rychlého boje a prosekej si cestu zbytky Země, kde podstoupíš velkolepé střety s bossy, které prověří nejen tvou sílu, ale také důvtip. Rozjeď ladné a zároveň brutální útočné kombinace a odemkni si nové pohyby, které můžeš přizpůsobit svému hernímu stylu. Zbraně Evě můžeš vylepšovat a navyšovat tak své šance na úspěch ve stále náročnějších konfrontacích s bossy.

  • Neuvěřitelný vizuální zážitek
    Ponoř se do vysoce detailního postapokalyptického světa, ve kterém se velkolepě mísí krása s hrůzou. Prozkoumej úchvatná prostředí inspirovaná vědecko-fantastickými světy, ve kterých díky grafickému výkonu PlayStaton®5 ožívají postavy a stvoření známého korejského umělce a ředitele studia Shift Up Kima Hyung Tae.

  • Propracované nezapomenutelné dobrodružství
    Odhal strhující příběh plný dospělých témat, tajemna a objevů. Přijmi neúprosné tempo, které ti mezi zásadními rozhodnutími, která mění vývoj příběhu, nedovolí ani na okamžik spočinout. Evě ve své poslání bezmezně věří. Zatímco však nemilosrdnou silou ničí své nepřátele a zároveň si vytváří silná pouta s hrstkou přátel, kteří jí kryjí záda, bude se nakonec muset sebe sama ptát, co to skutečně znamená být člověkem.

Trailer

 

Související produkty (1)


Recenze na Stellar Blade

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.