Still There [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
 
Kód produktu: 441443
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Still There [Steam] [PC digital]


Stále zde (Still There) existuje příběhová psychologická adventura o přetrvávajícím smutku, technických hádankách, šílených AI a černém humoru. Vyhněte se minulosti, přivítejte zapomnění, připravte si dokonalou italskou kávu.


POZNEJ PRAVDU
Po přijetí nouzového rádiového přenosu jsou rutiny izolovaného strážce vesmírného majáku a jeho společníka AI navždy přerušeny. Konfrontujte, utěšte se a zpovídejte se prostřednictvím dialogů s bohatými a podmanivými postavami. Klasická, humánní, sci-fi záhada.


VYŘEŠTE NÁROČNÉ HÁDANKY
Budete si vydělávat na živobytí jako Karl Hamba, jediný provozovatel The Bento; sledování a opravy svých základních systémů spolu s Gorkym, vaší palubní umělou inteligencí. Prostudujte si své prostředí, abyste pochopili komplexní funkce stanice, sdělte to svým nešikovným zaměstnavatelům a objevte svůj skutečný účel.


PLYNUJ ČAS
Mezi vašimi každodenními úkoly najdete mnoho, čím se můžete pobavit. Vyzvěte Gorkého na šachovou partii, vychovejte domácího mazlíčka tuatara a recyklujte svou vlastní moč na další „chutné“ jídlo. Bento překypuje detaily a zajímavými způsoby interakce se vším, co vidíte.


  • Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V.
  • Název vývojáře GhostShark
  • Datum vydání: 20.11.2019
  • Pegi: 16
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 64-bit
    Procesor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
    Paměť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD 530
    Volné místo na disku: 512 MB
    DriectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Still There, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Still There © 2019 Ghostshark SRL. Developed by Ghostshark SRL. Licensed exclusively to and published worldwide by Iceberg Interactive. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Italy.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Still There [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.