Strašpytlík 2: Eso v akci CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7573
Disney

Strašpytlík 2: Eso v akci CZ [PC DVD]

Strašpytlík se vrací! Tentokrát ale ne v podobě malého kuřátka, nýbrž v roli super hrdiny Esa. Chybět nebude ani jeho parta přátel (Mrňous, Kačka a Rybíz), který jsou starší a vizuálně značně vylepšení od původních "hrdinů".

Stejně jako v prvním dielz, i zde se setkáte se zlomyslnou Bliznou a její zlověstnou společnicí, husou Gustou, které kují pikle a chtějí převzít vládu nad planetou Zemí.

Za svoji výraznou proměnu vzhledu vděčí všechny postavy formě ztvárnění příběhu PC hry - film ve filmu, kdy Strašpytlík ze svou skupinou hraje nejnovější počítačovou hru na motiv svého příběhu av ní se právě objeví dospělejší a dobře vypadající hrdinové.

Postavte se proti zlým nepřátelským robotům a vesmírným strojům v množství levelů napříč sluneční soustavou a bojujte se svými nepřáteli v jednom ze čtyř rozdílných herních módů: Ace v roli vojáka pěšáka, Mrňous jako řidič obrněného tanku nebo Kačka jako pilot kosmické lodi a vznášedla.

Původní Strašpytlík a jeho přátelé, které znáte z filmu, předbíhají herní příběh formou krátkých video sekvencí. Strašpytlík totiž získal nejnovější počítačovou hru s hlavním hrdinou Esem - se svým starším já, a pozval své přátele, aby si s ním hru zahráli.

Děj hry je trochu sci-fi filmy z padesátých let a je hlavně inspirovaný světem Esa z původního filmu Strašpytlík .

  • 4 nové dynamické světy k prozkoumání: Pluto, Saturn, Mars a Měsíc.
  • 4 unikátní herní módy: Eso v roli vojáka pěšáka, Mrňous jako řidič obrněného tanku nebo Kačka jako pilot kosmické lodi a vznášedla.
  • 24 různých úkolů a misí - vzrušující jízda sluneční soustavou s Esem, Mrňous a s Kačkou s cílem zneškodnit nepřítele.
  • Rozmanité a srandovní druhy zbraní a pomůcek k přemožení nepřátel ak navigaci v mimozemském krajině.
  • Multiplayer mód pro dva hráče pro úr

  • Recenze na Strašpytlík 2: Eso v akci CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.