Hitman The Complete First Season Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hitman The Complete First Season - PS4
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
Kód produktu: 378011
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Hitman The Complete First Season [XBOX ONE]


Vítejte v světě vraždění. Jste Agent 47, najultimátnejší vrah na světě. S podporou vaší dlouholeté manipulátorka, Diany Burwoodovej a silou International Contract Agency, operujete napříč všemi kontinenty na světě, abyste odhalili konspiraci pocházející z nejvyšších vrstev světové elity.

Díky této edici získáte limitován SteelBook obal, který bude obsahovat ultimátní fyzickou kopii hry s více než 100 hodinami hraní. Tato verze obsahuje všechny lokality ze Season One a epizody Prologue, France, Italy to Morocco, Thailand, USA and Japan.

Balení také obsahuje bonusový stažitelný obsah v podobě misí The Icon a A House Built on Sand, plus přicházející misi Landslide. Originální nahrávka s hudbou z původní hry. Dokument o výrobě hry. Verze pro PlayStation obsahuje 6 exkluzivních misí The Sarajevo Six.

  • Ultimátní Hitman zážitek:
    Staňte se profesionálním vrahem a plňte kontrakty za pomoci špionáže, infiltrace a maskování se.
  • Vstupte do tréninku vraždění:
    Dynamické, živé mise ve stylu tréninku udrží akci unikátní a čerstvou. Časově exkluzivní kontrakty a soutěže v Hitman komunitě.
  • Kontrakty 2.0:
    Větší, bohatší, hlouběji ... Najměte si vraha a soupeřte s vašimi přáteli v asynchronní soutěži, v níž se můžete stát nejlepším v tomto rozšířeném módu.




  • Recenze na Hitman The Complete First Season

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.