EA Strategy Collection PC CD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 40014
Electronic

EA Strategy Collection [PC CD]

EA Strategy Collection obsahuje tituly:

Black & White 2
Black & White 2: Battle Of The Gods (datadisk)
The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
Command & Conquer: Generals
Command & Conquer: Generals - Zero Hour (datadisk)

Black & White 2
je pokračováním oblíbeného hitu Black & White. V této strategické hře vystupuje hráč v roli mocného boha, který hledá svého stoupence. Na své cestě se dostane do různých zemí, v nich žije domorodé obyvatelstvo. Pomocí své zvířecí postavy musí získat jeho respekt a úctu. Jak toho dosáhne, zda metodou cukru, zda biče, je jen na Vás.

Black & White 2: Battle Of The Gods (Datadisk)
Datadisk k oblíbené strategii Black and White 2. Black and White: Battle of the Gods vypráví příběh o tom, jak se Aztékové rozhodli jít proti řeckému bohu, jenže byli téměř všichni pobiti a ti, co zbyli, se rozhodl nesmířit se se smrtí svých druhů a porážkou, a tak se jali vystavět totemy, obětní oltáře tisíců pokořených spolubojovníků.

The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
Zažijte Středomoří tak jako nikdy předtím. Toto je první hra z prostředí Pána Prstenů, kde se můžete volně pohybovat po celém Středomoří. Řiďte legendárních hrdinů, obrovské armády a zkuste kampaně ze všech filmů Pána prstenů. Vést můžete jak armády světla tak i temnoty. Nejen hlavní hrdinové, ale doslova i každý voják má své emoce a schopnosti, které se mění podle situace na bojišti.

Command & Conquer: Generals
Command & Conquer Generals vás zavede do světa moderních válečných konfliktů. Vyberte si generála, se kterým budete kontrolovat ohromné armády po celém světě. Budete velet jedné ze tří unikátních stran, každá má svoji výzbroj pro boj na zemi i ve vzduchu. Anihilujte pozici v kampani pro jednoho hráče, nebo se vrhněte do globálního multiplayeru. Připravte své síly - Je čas na realtime strategii nové generace!

Command & Conquer: Generals - Zero Hour (datadisk)
Na bojišti C & C dorazily nové technologie a bylo na čase. Jak jinak byste se mohli postavit těm nejlepším počítačovým strategiím světa? I ti nejzkušenější generálové se budou muset učit novou taktiku aby dokázali obstát. Nové jednotky budou využívat nejen laserové, mikrovlnou a satelitní techniky, takže bez nových doktorkin se prostě neobejdete .

Recenze na EA Strategy Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.