Stronghold 3 CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201741
SouthPeakCZ titulky

Stronghold 3 CZ [PC DVD]



Třetí pokračování hitu z dílny FireFly Studios, kde si můžete vyzkoušet, jak se vede a obléhá hrad v rámci této RTS série ! V Stronghold 3 je vylepšené stavění hradu, tedy základ celé hry, a Vy tak získáváte kontrolu nad celým procesem stavby. To Vám tak umožňuje vytvářet své království detailně, co ještě více podporuje taktiku. A co víc, vesnice už nejsou omezeny grid systémem, takže můžete vytvářet hradby, které jsou plynulé ... dokud jejich neroztrieľa nepřítel na kusy!

Po novém se v Stronghold 3 objevuje i noční obléhání, které poskytuje nové příležitosti a taktiku. Díky noci můžete nepozorovaně pronásledovat své nepřátele, ale také opatrně vybírat zbraně, abyste dokázali přežít noc.

Špičkový grafický engine umožňuje sledovat budovy v dech beroucím detailu. Od vesničanů, co si žijí svým životem, až po vojáků připravujících se na válku, nebo například lidí postižených mořem - uvidíte tak detailní záběry středověkého života.

Navíc nový fyzikální engine dodává intenzitu a drama při vedení války, kdy se můžete dívat, jak se Váš hrad - nebo hrad Vašeho nepřítele - postupně mění na ruiny přímo před Vašima očima.

Recenze na Stronghold 3 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.