IL2 Sturmovik: Kompletní edice CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6829
Ubisoft

IL2 Sturmovik: Kompletní edice CZ [PC DVD]

Kompletní kolekce obsahuje základní hru IL-2 Sturmovik: Zapomenuté bitvy, jakož i dva datadisky IL-2 Sturmovik Zapomenuté bitvy: Pacific Fighter a IL-2 Sturmovik Zapomenuté bitvy: Esa.

IL-2 Sturmovik: Zapomenuté bitvy
Pokračování nejlepšího leteckého simulátoru roku 2002. Nová letadla, nové kampaně, nové mise z 2. světové války.

IL-2 Sturmovik Zapomenuté bitvy: Pacific Fighters
Jde o válečný letecký simulátor od Ubisoftu a týmu 1C: Maddox Games, který své schopnosti prokázal v sérii leteckých simulátorů IL-2 Sturmovik. Pacific Fighters hráče zavede z východní Evropy do Pacifiku. Hráč se může postavit na kteroukoli ze čtyř stran (Japonsko, USA, Austrálie, Velká Británie) a přežít některou z historicky dobře známých bitev v Pacifiku jako například bitva o Pearl Harbor, Guadalcanal, Iwo Jima a další. Pacific Fighters nabízí navíc 40 ovladatelných letounů (např. 6F Hellcat, Mitsubishi Zero, Spitfire Supermarine, Aichi D3A1 Val, G4M2 Betty, SBD Dauntless, A-20 Havoc a spoustu dalších) a možnost vzlétat i přistávat na vlastních i nepřátelských letadlových lodích. K dispozici je celkem 16 do detailu propracovaných map, reálný fyzikální model i model poškození, vylepšený AI nepřítele i spolubojovníků a nechybí široké možnosti nastavení míry realismu. Díky němu je hra určena všem skupinám hráčů včetně vyznavačů arkád i vyznavačů absolutního realismu. Nechybí samozřejmě ani multiplayer v několika módech hratelný přes LAN i internet.

IL-2 Sturmovik Zapomenuté bitvy: ESA
Druhý datadisk Vás opět posadí do kokpitu jednoho z ruských nebo německých letadel z 2. světové války. Létat budete opět nad propracovanou 3D krajinou. Ovládat můžete i letadla, která přímo do války nezasahovali protože skončili ve fázi prototypů. Nejčastěji budete bojovat proti nepříteli ve vzduchu, ale ve hře najdete i mnoho misí kde se útočí na pozemní cíle, případně se má cíl pouze najít a zaměřit. Po zvládnutí nových strojů jistě oceníte multiplayer, který umožňuje souboj až 32 leteckých es na lokální síti nebo na Internetu .

Recenze na IL2 Sturmovik: Kompletní edice CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.