New Super Mario Bros. 2 Nintendo 3DS

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206767
NintendoEN dabing

New Super Mario Bros. 2 [3DS]

Bowser opět unesl princeznu Peach, ale tentokrát má Mario jiný cíl. Mushroom Kingdom překypuje zlatými mincemi víc než kdykoli předtím. Každá úroveň je plná zlata, protože mince padají z nebe, speciální zlatí nepřátelé za sebou zanechávají chodníky plné zlata a zlaté trouby dopraví Maria do jeskyní plných zlatých mincí. Vaším úkolem je posbírat během dobrodružství co nejvíce mincí.



  • Hra zaznamenává všechny mince které posbíráte v průběhu hry, takže dokončení úrovně je jen část zábavy. Každá úroveň je plná zlatých příležitostí, jako jsou zlaté prsteny, že změní nepřátele na cenné zlaté verze a zlatý květ, který dává Mariovi schopnost proměnit téměř vše, co mu stojí v cestě, na mince.
  • Režim Coin Rush Vám umožňuje posbírat tolik mincí, kolik jste schopni ve třech úrovních a vyzvat přátel aby překonali Vašš výsledky pomocí funkce StreetPass.
  • New Super Mario Bros. 2 je zcela nová dobrodružná hra s Mariem a Luigim. Dva hráči, z nichž každý vlastní kopii hry, mají možnost hrát celou hru v kooperativním režimu pomocí bezdrátového připojení.
  • Návrat Raccoon Maria dává Mariovi schopnost létat a zpřístupnit si skryté oblasti

  • Recenze na New Super Mario Bros. 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.