Superhot: Mind Control Delete [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 442375
SuperhotCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Superhot: Mind Control Delete [Steam] [PC digital]


ZDE BYSTE NEMALI BÝT. JIŽ JSTE VYHRÁLI. ALE JE VÍCE. Dlouho očekávaná třetí hra z přelomové série SUPERHOT - MIND CONTROL DELETE vám dává lepší pohled do světa SUPERHOT, více příběhu, více charakteristické hratelnosti. Tancujte ve zpomaleném baletu destrukce mnohem déle než kdykoliv předtím. Shromažďujete arzenál nových dovedností a nových zbraní. Čas se hýbe jen tehdy, když se hýbete. Nepřátelé se hrnou ze všech stran. Máte úplnou kontrolu, když střílíte, krájíte a explodujete přes desítky a desítky stále náročnějších bojových utkání. Čím blíže se dostanete k jádru, tím se stanete silnějším. Odhalujete útržky vzácných vědomostí – významu, po kterém tak moc toužíte. Střílíte a krájíte. Pohnete se dopředu. opakuješ. opakuješ. opakuješ. Stává se z toho rituál. Zase to začíná něco znamenat. Najděte si chvíli ke zvážení. Už jste tady byli. Tak mnohokrát. Možná to tentokrát bude něco znamenat. Vše vybuchne do akce. Doufáte, že tentokrát to bude jiné. MIND CONTROL DELETE, který je postaven na základech SUPERHOT a SUPERHOT VR, vám nadále přináší více z charakteristické silové fantazie SUPERHOT.


Vlastnosti:

  • Mnohem větší než jeho předchůdci. MCD vás ponoří do svého světa na dny stále výbušnějšího zpomaleného boje.
  • K dispozici máte více mechaniky než kdykoli předtím. Experimentujte s různými herními styly, různými postavami, různými způsoby, jak přelstít a ovládnout své nepřátele.
  • Více energie na akumulaci při postupu ve hře. Shromažďujte dovednosti, hacky, speciální techniky, abyste dobyli vlny stále nebezpečnějších nepřátel.
  • Více postav, které budete moci ovládat, a kteří budou na vás házet vaši nepřátelé. Otestujte si svůj arzenál triků a zbraní proti stále smrtelnějším a inteligentnějším nepřátelům.
  • Více lesku aplikovaného po dobu téměř čtyř let vývoje Early Access. MCD nabízí rafinovanější, ostřejší a okázalejší zážitek než kterýkoli SUPERHOT dosud.
  • Více smyslu? Je to VR? Bude toto VR? MCD je běžný titul bez VR. Je navržen pro běžné obrazovky a delší hrací pořady. Pokud jste hráli a užívali si SUPERHOT VR, budete mít radost z přehrávání i původního SUPERHOT a MCD. SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE začal život v Early Access. S velkým poděkováním našim úžasným hráčům, podporovatelům Kickstarteru a komunitě Early Access, bez vás bychom to nedokázali, tým SUPERHOT

  • Název vydavatele: Superhot Sp. Z o.o.
  • Název vývojáře: SUPERHOT Team
  • Datum vydání: 16.07.2020
  • Pegi: 12
  • Žánr: Akční/FPS
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10
    Procesor: Intel Core i3-4130
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 650 (1024 MB Ram)


    Jedná se o digitální verzi hry Superhot: Mind Control Delete, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2020 SUPERHOT Sp. z o.o. all rights reserved. SUPERHOT logo is a trademark or registered trademarks of SUPERHOT company. All other trademarks are property of their respective owners.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Superhot: Mind Control Delete [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.