Supreme Commander CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7510
THQEN dabing

Supreme Commander CZ [PC DVD]


Kategorie: Realtime strategie
Věkové doporučení: Od 10 let
Lokalizace: české titulky

Ujměte se role vrchního velitele jedné ze znepřátelených mocností, jež spolu vedou globální galaktickou válku. Základem hry je dynamická kampaň, jejíž další vývoj se přizpůsobuje hernímu stylu každého hráče. Boje probíhají na zemi, ve vzduchu i na vodě a vy se jich může osobně kdykoli zúčastnit.

Supreme Commander není pouze o vydávání rozkazů na globální úrovni, ale hlavně o hektických bojích celé řady detailně zpracovaných jednotek pod přímým velením hráče samotného. Ten může také zcela volně zoomovat z globálního pohledu až přímo na bojiště, aby okamžitě zjistil jak se jeho jednotkám vede a zda se má zapojit do boje, nebo vše nechat na inteligentní AI plnící do puntíku jeho rozkazy.

Tato ne next-gen realtime strategie je hrou se vším co k tomu patří včetně reálné fyziky, plně deformovatelným terénem s možností terraformingu, dynamickým pathfindingem jednotek, celou řadou speciálních efektů, obrovskými hlavními jednotkami zabírajícími několik obrazovek a editorem jednotek, map i komplexní multiplayer podporou.

Hlavní rysy hry:
  • Vytváří nový standard v RTS hraní
  • Dokonalá možnost práce s mapou a zoomem
  • Meziplanetární válčení v galaktickém rozměru
  • Smrtelná kombinace pozemních, námořních a vzdušných jednotek
  • Multiplayer pro až 8 hráčů online a mód pro kooperaci
  • Hru vytvořil Chris Taylor


Minimální požadavky:
Windows XP, Vista[32bit], procesor 1800MHz, paměť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 8.00GB volno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia série 6000 a lepší

SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi

Recenze na Supreme Commander CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.