Syberia 1+2 zlatá edice PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7338
Microids

Syberia 1+2 zlatá edice [PC DVD]

Balení obsahuje hry Syberia a Syberia 2.

Syberia
Kate Walker, mladá a skvělá právnička z New Yorku, přijela do Evropy, aby vyjednala koupi továrny na hračky, ale její budoucnost se brzy obrátí vzhůru nohama.

Majitelka továrny, Anna Volarberg, právě zemřela. Dědic továrny, Annin bratr Hans, který je geniální vynálezce, zmizel před desítkami let někde mezi Alpami a Sibiří. Kate musí najít tohoto tajemného muže aby mohla dokončit obchod. Na své cestě ze západu na východ teprve objeví a pochopí důvody, kvůli kterým Hans odešel a nikdy se nevrátil.

Syberia 2
Syberia se stal nejlepší adventurou roku 2002. Nyní přichází druhý díl, který přinese krom uzavření příběhu krásné Kate opět nádhernou atmosférickou grafiku, zábavné adventurní problémy, ale hlavně přinejmenším stejně výbornou hru.

Druhý díl se od prvního liší ve spoustě věcech, ale tou nejvýraznější je celkové grafické vyznění hry. K tomu přispívá i fakt, že větší část druhého dílu se odehrává v zasněžených lokacích.

Syberia 2 však nabídne i slušné množství na první pohled malých a nedůležitých změn, které se v konečném výsledku podílí na tvorbě atmosféry více než symbolicky. Jde především o přidané animace, které by měly oživit statické herní prostředí, či přepracovaný a hlavně vylepšený systém kamer, které nabídnou poněkud jinou perspektivu, než na jakou jsme si zvykli z prvního dílu .

Recenze na Syberia 1+2 zlatá edice

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.