Take on Helicopters PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204971
BohemiaEN dabing

Take on Helicopters [PC DVD]

Tato zcela nová vrtulníková hra je postavena na 10 letech zkušeností s vývojem složitých vojenských simulátorů. Ponořte se do krásné bohaté země a autentického vrtulníkového zážitku a prokažte své letové schopnosti ve vzrušujících výzvách při zvládání letového dynamiky a vytváření vlastních misí.

V této nové sérii her od Bohemia Interactive se vžijete do role civilního pilota vrtulníku. Na letecký byznys Harryho Larkina dolehly těžké časy. Rozvíjen po desetiletí je nyní jen několik dní od bankrotu. Jeho synové čelí nejisté budoucnosti a snaží se zachránit společnost, kterou jejich otec budoval celý svůj život. Společně se musí postavit konkurentem, společně musí létat na vrtulnících.

Udělejte své první kroky za zvládnutím letu přes obrovskou škálu zábavných úkolů, nebo si vytvořte vlastní mise pomocí výkonného a snadno použitelného editoru misí. Vzlietnite nad dva nádherně bohaté a rozsáhlé prostředí, založené na terénních datech reálného světa Severní Ameriky a jižní Asie. Zvládněte nejmodernější technologie, vrtulníky vymodelované v úžasném detailu, rozsáhlý, otevřený sandbox a autentickou letovou dynamiku.



  • Věrný model letové dynamiky
  • Detailní modely vrtulníků a kokpitů
  • Rozsáhlé a detailní prostředí
  • Propracovaný a snadno ovladatelný editor misí
  • Kooperativní a kompetitivní multiplayer





  • Recenze na Take on Helicopters

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.