Tales of Xilly + Tales of Xilly 2 Compilation PS3

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 348975
BandaiEN dabing

Tales of Xilly + Tales of Xilly 2 Compilation [PS3]


Tales of Xilly:
13ty nástupce v Tales sérii, exkluzivně pro Playstation 3. Charakteristický žánr této série se nazývá "RPG neochvějných rozhodnutí" (Yuruginaki shinnen no RPG).
V Tales of Xilly prožijete příběh Jude Mathise, šikovného studenta medicíny v hlavním městě, a Milly Maxwell, tajemné ženy doprovázené čtyřmi neviditelnými bytostmi. Na začátku si budete moci vybrat, s kým budete chtít započít dobrodružný příběh po světě Riez MAXI, kde lidé a duchové žijí v harmonii. Království Rashugal experimentuje s mocným zařízením, které vysává magickou energii ze světa. Po uvědomění si škod, které tento čin způsobil na světě, se Milla a Jude vydají společně na výpravu, kde se rozhodnou toto zákeřné zařízení zničit a navrátit magickou energii zpět do světa.

Během výpravy se hrdinové setkají se spoustou postav, které je naučí, jaká je síla neochvějného rozhodnutí. Ve hře se setkáte s unikátním bojovým systémem Linear Motion Battle System, který je známý u celé série Tales of. Systém umožňuje pohyb a útočení v reálném čase, což umožňuje hráčům více dynamické zapojení do boje. S novým, vylepšeným Double Raid Linear Motion Battle System dokonce máte možnost kombinovat schopnosti dvou postav současně, což umožňuje zasadit devastující dvoj-postavové útoky. Díky tomu se můžete více zaměřit na kombinování postav ve vaší skupině.

  • Nový způsob grafického vyjádření-díky bohatým, více, než 15 letým zkušenostem vývojářů, jsou svět a postavy vykreslené ve své přirozené, životní velikosti, což zesiluje dojem, že postavy a objekty ve světě Riez MAXI skutečně žijí.
  • Dual Raid Linear Motion Battle System-nejnovější verze tohoto dynamického bojového systému umožňuje získat výhodu v boji díky Linked Combat System (spojenému bojovému systému), který umožňuje spojit dvě postavy do jednoho týmu a to po stránce útoku, obrany i podpory. Můžete si tedy užít mnohem taktičtější souboje díky promyšlenějšímu složení skupiny se záložními členy dokonce i během souboje.
  • Hluboký a bohatý příběh popsaný rozdílné z pohledu dvou hlavních postav-vyberte si z nich a Otevřená příběh očima Milly nebo Jude, přičemž každý z nich má set exkluzivních událostí, které můžete zažít jen s jednou postavou. Hra nabízí rozsáhlý, bohatý svět Riez maxi a množství mini úkolů, postranních lokací, které umožňují poznat nové, nečekané aspekty postav a množství dalších funkcí po celém světě.
  • První spolupráce dvou renomovaných designérů-autor nádherně zpracovaných anime-stylových postav Mutsumi jiném a Kosuke Fujishima, který zpracoval množství postav v předešlých hrách Tales of.
  • Hyper-linked komba-Během toho, jak jsou postavy propojeny, sdílejí společnou měřítko (Linked Artes Gauge), která pokud dosáhne jisté úrovně naplnění, umožňuje postavám uskutečnit společně speciální útoky, zvané"Linked Artes", které se mění v závislosti od toho, jaký typ energie (Arte) postavy využívají. Když se naplní na maximum, postavy mohou útočit Linked Artes komby dokud se měřítko nevyčerpá na nulu.

  • Recenze na Tales of Xilly + Tales of Xilly 2 Compilation

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.