The Talos Principle (Deluxe Edition) PS4

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 334316
BandaiEN dabing

The Talos Principle (Deluxe Edition) [PS4]

The Talos Principle je filozofická puzzle hra z pohledu první osoby od tvůrců série Serious Sam, jejíž scénář napsali Tom Juber (FTL, the Swapper) a Jonas Kyratzes (Infinity Ocean). Ve hře přebíráte roli myslící umělé inteligence umístěné v simulaci největších ruin lidstva a spojené přes tajemnou katedrálu. Vedeni hlasem Elohimové musíte řešit sérii stále složitějších hlavolamů vložených do metafyzického podobenství o inteligenci a významu ve světě nevyhnutelně odsouzeném k zániku.



  • Překonejte více než 120 pohlcujících hlavolamů očima pokročilé umělé inteligence a odhalte svůj význam na povel od svých tvůrců.
  • Používejte sofistikované technologie, které Vám poskytly tvůrci, abyste překonali každou překážku v digitální podobě ruin lidstva. Přesměrujte dronů, zneškodněte věže a dokonce replikujte čas, abyste dokázali svou cenu.
  • Hra The Talos Principle je postavena na technologii Serious Engine 4, nové verzi enginu, na níž běží série Serious Sam a nové patentované metodě snímání lokalit reálného světa a historických prvků do herního světa.
  • Talos Princip: Cesta k Gehenna rozšíření: čtyři další epizody z pera Toma Juber a Jonas Kyratzes rozšířit příběh sebepoznání a výzvou vyřešit vaše mysli ještě dál.



    Deluxe Edition obsahuje navíc:

  • Rozšíření The Talos Principle: Road to Gehenna (sestávající ze čtyř epizod, které Vám nabízí některé z nejpokročilejších a najnáročnejšiek hlavolamů dosud. Jak Uriel, Elohimové posel se vrátíte do podivné, skryté části simulace a Vaším úkolem je osvobodit duše uvězněny na tomto tajemném místě).

  • Recenze na The Talos Principle (Deluxe Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.