The Talos Principle 2 (Devolver Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
 
Kód produktu: 473512
DevolverEN dabing

The Talos Principle 2 (Devolver Deluxe Edition) [PS5]

Futuristická hádanková hra


Narodte se do nového světa, kde lidstvo vyhynulo, ale lidská kultura žije nadále ve městě robotů. Ocitnete se v záhadném dobrodružství souvisejícím s tajemnou megakonstrukcí skrývající obrovskou sílu.

Čím více objevujete, tím více se budete setkávat s otázkami o podstatě vesmíru a účelu civilizace. Nesplněná naděje lepší budoucnosti a strach z opakování chyb lidstva, víra v logiku nebo úplné zřeknutí se lidstva - vaše rozhodnutí a strany, které si zvolíte, budou určovat průběh událostí.

O hře

    • Nová generace hádanek
      Prozkoumejte širokou škálu hádanek s různými úrovněmi obtížnosti, od chytrých metahádanek po velmi náročné Zlaté hádanky. Můžete dokončit hru i bez toho, abyste vyřešili každou hádanku nebo se vydat na cestu za úplným ovládnutím a odemčením odměny. Kromě již zaběhnutých mechanismů z původního Talosova principu objevte nové schopnosti jako manipulace s gravitací a přenos mysli, čímž se vytvoří čerstvý, ale zároveň známý herní zážitek.

    • Filozofické dobrodružství
      Pokračujte v příběhu The Talos Principle prostřednictvím poutavého, postavami řízeného, interaktivního příběhu s více konci. Tento přemýšlivý a zajímavý dobrodružný zážitek je vytvořen scénáristy Jonasem Kyratzesem (The Eternal Cylindr, Clash: Artifacts of Chaos) a Tomem Jubertem (The Swapper, Subnautica), spolu s Věřenou Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4), nabízejí atmosféru.

    • Průzkum
      Vydejte se na cestu přes více než tucet nových prostředí, od města na pokraji paradigmové změny po různorodé země tajemného ostrova, který drží klíče k budoucnosti. Během přestávky od řešení hádanek objevujte dlouho zapomenuté tajemství a nitky zapomenuté historie.

    • Hudba
      Ponořte se do bohatého světa The Talos Principle s ohromujícím soundtrackem od mistra skladatele Damjana Mravunaca (Serious Sam, The Talos Principle), s hostujícím vystoupením od Chrise Christodouloua (Risk of Rain 1 a 2).

Obsah Deluxe Edice

  • hra The Talos Principle 2 na PS5
  • 220stránkový artbook s ilustracemi ze hry
  • sběratelský obal

Launch Trailer

Gameplay Trailer


Recenze na The Talos Principle 2 (Devolver Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.