Temtem [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
849 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 451373
Humble

Temtem [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Temtem je MMO jaké fanoušci dlouho žádali. Sbírejte tvory v tomto MMO.

Fyzické edice obsahují:

  • TemTem plnou hru
  • Kód pro TemTem Plus
    Temtem Plus otevírá v Temtem pohodlnou novou funkcionalitu a poskytuje vám větší flexibilitu na vaší cestě stát se dokonalým Tamerem! S Temtem Plus odemknete následující rozšířené funkce:
    Cklobouk: Neomezený přístup ke globálnímu chatu, který usnadňuje hledání nejlepších obchodních nabídek a ideálního partnera pro vaše kooperativní dobrodružství.
    Trading: Neomezené používání funkce obchodování ve hře a přístup do obchodního domu, který umožňuje kontrolu globálních aukčních seznamů.
    Úložiště: Zvyšte své úložiště Temdeck, což vám umožní udržet až 600 různých Temtem.

Pozor! Hru lze hrát jedině online, takže je nezbytné připojení k internetu a může být zapotřebí předplatné online účtů na konzolách.

O hře:

Hledejte dobrodružství v krásném souostroví Airborne Po boku svého týmu Temtem. Zachyťte každý Temtem, bojujte s ostatními krotiteli, přizpůsobte si dům, připojte se k dobrodružství přítele nebo prozkoumejte dynamický online svět.
Každé dítě sní o tom, že se stane krotitelem Temtem; prozkoumá šest ostrovů vzdušného souostroví, objeví nové druhy a na cestě si najde dobré přátele. Nyní je řada na vás, abyste se vydali na epické dobrodružství a splnili si tyto sny.
Chyťte nový Temtem na plovoucích ostrovech Omninesia, bojujte s ostatními krotiteli na písečných plážích Denizu nebo obchodujte se svými přáteli na polích pokrytých popelem v Tucmě. Poražte stále otravný klan Belsoto a ukončete jeho spiknutí vládnout nad souostrovím, poražte všech osm vůdců Dojo a staňte se konečným krotitelem Temtem!
Prozkoumejte se svými přáteli obrovský svět pro více hráčů nebo si na cestě vytvořte nové. Bojujte, obchodujte a sbírejte spolu v neustále se měnícím světě.

Klíčové vlastnosti

  • Příběhová kampaň:
    Vydejte se na cestu přes šest živých ostrovů a vydejte se na dobrodružství stát se krotitelem Temtem a zároveň bojovat proti špatnému klanu Belsoto.
  • Online svět:
    Dny cestování sólo skončily; v Temtemu je svět masivně multiplayerový. Krotitelé z celého světa se mohou připojit a vy je budete moci vidět kolem sebe, prožít dobrodružství s vámi a bojovat, abyste se stali nejlepším krotitelem Temtem.
  • Co-Op dobrodružství:
    Kdykoli budete moci spojit síly s přítelem a spolupracovat na dosažení svého dalšího cíle. Chyťte nový Temtem, dokončete trasu nebo se postavte tváří v tvář vůdci Temtem; to vše při boji po boku svého přítele ve dvojitých bitvách!
  • Bydlení:
    Pořiďte si vlastní dům na Atoll Row a ozdobte jej po svém. Pořiďte si nový nábytek, vybarvěte si stěny a budete připraveni pozvat své přátele!
  • Přizpůsobení:
    Přizpůsobte si svoji postavu tak, aby vyčnívala z davu a získala novou kosmetiku, zatímco bojujete s ostatními krotiteli. Vyberte si hloupý klobouk, pohodlnou mikinu, nějaké kalhoty a jste připraveni vyrazit! Nebo možná raději nosíte plnohodnotný cosplay svého oblíbeného Temtemu?
  • Soutěžení:
    Začněte výběrem 8 Temtem a začne fáze výběru a zákazu. Střídejte se se svým soupeřem, abyste si vybrali svůj Temtem a zakázali ten svůj. Když se učiní všechna rozhodnutí a zatáčky se ukončí, skončíte s týmem 5 Temtem a bitva začne.

Trailer


Recenze na Temtem [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.