Tesla Smart Air Purifier Pro L

4 499 Kč
3 599 Kč
Cena bez DPH: 2 974 Kč
 
 
Kód produktu: 448578
Tesla

Tesla Smart Air Purifier Pro L [TSL-AC-AP3006]

Chytrá čistička vzduchu pro střední místnosti

Díky svému výkonu zajistí čistší vzduch v místnostech o velikosti až 40 m2, zlikviduje pachy z kuchyně i cigaretového kouře a postará se dokonce io viry a bakterie. Chytrého pomocníka jednoduše ovládáte prostřednictvím aplikace, která je pro iOS i Android dostupná v češtině.

O produktu

    • Vzduch svěží jako po bouři
      Pořádně se nadechnout čerstvého vzduchu je v přírodě samozřejmostí, ale v bytě nebo kanceláři už méně. Čistička Tesla vám naštěstí čerstvý vzduch vytvoří kdekoli. Díky ionizátoru, který vyrábí zdravé anionty, bude ve vaší kanceláři nebo v ložnici stejně zdravý vzduch, jako venku, když skončí bouře. Generátor negativních iontů, pomáhá eliminovat kladně nabité částice jako jsou prach, bakterie, viry, kouř a podobné. Zároveň výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu, působí pozitivně na zdraví, lidskou psychiku a imunitní systém.

    • Filtry zachytí částice 100× menší než vlas
      Srdcem čističky je HEPA filtr, který zachycuje všechny vlasy, chlupy i mikročástice jako prach nebo pyl. Jen pro představu - filtr zachytí 99% částic až do velikosti 0,3 mikrometru, což je asi 200× méně než průměr lidského vlasu. Skvělé hlavně pro alergiky a astmatiky.

    • Čistička funguje 100% automaticky
      Jste-li pragmatici, oceníte senzor kvality vzduchu. Ten neustále monitoruje vzduch v místnosti a upravuje výkon čističky tak, aby u vás doma bylo optimální ovzduší. Pokud si v čističkách vzduchu vyžíváte, můžete si s nastavením hrát celé dny díky aplikaci ve Vašem telefonu. K jednomu telefonu můžete takto připojit více zařízení, klidně i stejného druhu. Pro správné spárování musí být vaše Wi-Fi nastavena na 2,4 GHz. Přístroj je napájen prostřednictvím kabelu.

    • Čistička funguje v automatickém i manuálním režimu
      V aplikaci si můžete vyzkoušet různá nastavení a vybrat podle toho, která vám sedne nejvíce. Nebo to nechte na čističce. Má totiž senzor kvality vzduchu, který monitoruje podmínky v místnosti a podle něho přizpůsobuje výkon. Vy se pak o nic nestaráte a jen si užíváte svěží vzduch. K jednomu telefonu můžete takto připojit více zařízení, klidně i stejného druhu. Pro správné spárování musí být vaše Wi-Fi nastavena na 2,4 GHz. Přístroj je napájen prostřednictvím kabelu.

  • UV záření likviduje formaldehydy i toluen
    UV lampa, která je součástí čističky, se postará o běžné viry a bakterie. Formaldehyd je obsažen v dřevotřísce, kobercích, oblečení, kosmetice nebo hračkách a dostává se do ovzduší. Podle Světové zdravotnické organizace může způsobovat rakovinu. Tato čistička jej díky UV lampě a mřížce z oxidu titaničitého naštěstí likviduje - a spolu s ním i toluen, xylen nebo benzen.

Klíčové vlastnosti

  • UV lampa efektivně zabíjí bakterie či viry
  • Generátor negativních iontů
  • Vrstvený HEPA filtr
  • Zachycení mikročástic o průměru pouhých 0,3 µm
  • Možnost volby automatického a manuálního režimu
  • Likvidace toxických látek v ovzduší, formaldehydu či toulenu

 

Technická specifikace
Průtok vzduchu 360 m3/h
Velikost místnosti 25 - 43 m2
Hlučnost 20 – 65 dB
Příkon 30 W
Senzory PM2.5 částic
Teploty
Vlhkosti
Okolního osvětlení
Filtry Předfiltr
Uhlíkový filtr
Fotokatalytický TiO2 filtr
HEPA filtr
Ošetření vzduchu Ionizátor, UVC lampa (253,7 nm)
Bezdrátové připojení Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikace Tesla Smart
Kompatibilita Google Android
Apple iOS
Rozměry 41, x 21 x 63,6 cm

Obsah balení:

  • Tesla Smart čistička vzduchu
  • Napájecí adaptér
  • Dokumentace

Produktové video

Obsah balení


Recenze na Tesla Smart Air Purifier Pro L

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.