The Testament of Sherlock Holmes CZ PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205412
FocusCZ titulky

The Testament of Sherlock Holmes CZ [PC DVD]

Nová dobrodružství Sherlocka Holmese Vás přenesou do Londýna roku 1898, kde se podujmete na neuvěřitelné vyšetřování. Všechny důkazy nasvědčují tomu, že Váš hrdina je hlavním podezřelým v případě týkajícím se krádeže a podvodu. Neschopný prokázat svou nevinu ztrácí Holmes rychle důvěru Londýna, protože pochybnosti se šíří městem jako lesní požár. Dokonce i víra doktora Watsona ve svého přítel zakolísá, když slavný detektiv ujde ze Scotland Yardu a vyvolává další podezření. Potulování se v noci, ničení důkazů ... zajde Holmes tak daleko, aby vraždil?



  • Komplexní a rozhodně zralý děj obklopuje obzvláště složité vyšetřování, v němž je každý kousek skládačky výzvou pro Vaši inteligenci!
  • Jak Sherlock Holmes používejte celou detektivů repertoár. Spracujre stopy, znovu prověřte zločiny a využívejte nový dedukčný systém hry abyste vyvodili vlastní závěry.
  • Zvolte svůj zpochybňující přístup abyste vyvedli postavy z míry a sbírejte cenné informace. Začněte otevřené vyšetřování a rozhodněte, které informace budete sledovat, a které ignorovat.





  • Recenze na The Testament of Sherlock Holmes CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.