The Crew Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Crew - PC DVDThe Crew - XBOX ONEThe Crew - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 222902
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

The Crew [PS4]

The Crew je revoluční akční závodní hra, vyvinutá speciálně pro next-gen konzole a PC s přímou orientací na využití vysokého výkonu a hardwarových schopností, aby spojila hráčů online jako nikdy předtím. The Crew Vás a Vašich přátel vezme za volant v bezohledných nekonečných závodech v masivním otevřeném světě digitální formulací Spojených Států, které přímo dýchají zuřivými souboji na rozžhavených gumách. Díky rozsáhlému obsahu a orientaci na online generaci je The Crew ta pravá next-gen hra, která zcela redefinuje žánr akčního závodění.

Zúčastněte se vytrvalé jízdy, kde je Vaším úkolem infiltrovat a předběhnout 510-gang, který vyrostl na Detroitské ilegální auto scéně. Váš plán? Získat reputaci na undergroundové auto-scéně a postupně sabotovat veškeré jejich aktivity ve všech městech ve Spojených Státech. Manévrujte přes rušné ulice Los Angeles, proleťte po slnejčnej Miami Beach a Poperte se s náhorní plošinou na Monument Valley. Každé místo přichází s vlastním setem aktivit a překvapení, které Vám pomohou zlepšit své řidičské schopnosti. Na cestách můžete setkat dalších hráčů-potenciálních partnerů, se kterými se můžete spojit, nebo rivalů, se kterými budete svádět tvrdý konkurenční boj.

The Crew je závodění v jeho nejvzrušujícím, naotvorenejšom a nejrozmanitějším světle.

  • Nikdy nejezděte sami ! Připojte a odpojte se kdykoliv chcete , protože The Crew je obrovský otevřený svět , který žije v reálném čase. Ať už je Vaším cílem rozdělit kolonu nebo uniknout policistům , díky možnosti dělat to s přáteli se můžete těšit na nový a svěží zážitek kdykoliv hru zapnete.
  • Hřiště bezprecedentních měřítek a možností. Celé Spojené Státy jsou vaším hřištěm ! Každý typ terénu , jaký si dokážete představit je tam a připravený , abyste ho naučili zdolávat jako profík-od městských silnic po předměstí , stráně , obilná pole , kaňony , pouštní duny av neposlední řadě i závodní okruhy .
  • Hra" fičí" dál , kdekoli se nacházíte . Připojte se přes svůj iOS/Android Tablet nebo Webový prohlížeč a sledujte stav svých přátel , jejich výkony a naplánujte si jízdu dříve , než sednete ke konzoli , abyste dosáhli co nejlepší výkon a prolomili rekordy , nebo vyšlete svoji partu splnit mise a získat další XP a výbavu .
  • Rozsáhlý systém tuningu kombinuje hloubku a jednoduchost a umožňuje Vám přizpůsobit si své auto jak po stránce kosmetických úprav, tak po rozsáhlý tuning motoru, pérování a mnoho dalších věcí. Vytvořte si auto svých snů a ukažte ostatním, na co má.




  • Recenze na The Crew

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.