The Last of Us PS3

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209418
PlayStationEN dabing

The Last of Us [PS3]

Pandemie radikálně změnila civilizaci jako hu známe. Dvacet let po propuknutí pandemie infikovaní lidé podběhu po zdecimování světě jako zvěř, zatímco přeživší zabíjejí jeden druhého pro jídlo, zbraně nebo cokoli co se jim zlíbí. Přeživší Joel je najat aby propašoval 14 letá dívka Ellie pryč z opevněné karanténní zóny, avšak co začalo jako jednoduchý džob se změní do složitého dobrodružství napříč Spojenými státy.

Co to stojí, abyste přežili v brutálním ale překrásném světě The Last of Us? Na tuto otázku najdete odpověď v epickém příběhu Joela a Ellie na jejich cestě napříč USA, odhalující hloubku lidskosti a limity lidské odhodlanosti.

Populace je zdecimována. Vláda Spojených Států Amerických zkolabovala už dávno. Dvacet let po propuknutí, opuštěná města se proměnily na džungle plné zeleně. Kočovnické bandy přeživších zabíjejí jeden druhého pro jídlo, zbraně nebo cokoli co se jim zlíbí.

Joel, bezmilostný přeživší s téměř žádnými morálními zásadami žije v jedné z posledních zbývajících karanténních zón. Tyto zabarikádovala pevnosti jsou pod kontrolou zbývajících vojenských sil. Navzdory striktním právům, Joel operuje na černém trhu, kde pašuje kontraband za výnosné ceny.

Přítel na sklonku života poprosí Joela aby se postaral o Ellis, 14 letá dívka s kuráží jaká se jen tak nevidí. Co začalo jako jednoduchý džob dostat Ellie do odlišné karanténní zóny se znění se složitou cestu napříč USA, která navždy změní životy Joela A Ellie.

Recenze na The Last of Us

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.