The Sims 2 CZ PC CD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 4751
Electronic

The Sims 2 CZ [PC CD]

Mimořádně populární "hra na Všemohoucího" se spoustou doplňujících datadisků obletěla s úspěchem celý svět a získala si oblibu mnoho miliónů fanoušků. A nyní přichází její pokračování, které má ambice být ještě úspěšnějším.

Stejně jako v prvním dílu, máte pod kontrolou každodenní život vybrané skupiny Simíků od narození až po smrt. Oproti předchozímu dílu ale došlo pochopitelně k více vylepšením, jako např. možnost většího výběru při formování svého ideálního Sima (volba pokožky, rysy obličeje, různost vlasových úprav, oblečení, atd. .. je toho skutečně mnoho).

Proveďte svoje Simy důležitými okamžiky jejich života. První krok, první pád, první rande, první práce, první svatba, první dítě. Vše se odehrává před vašima očima a podle vašeho přání. Rozhodujte v důležitých okamžicích jejich života a ovlivňujte jakým směrem půjdou. Každé rozhodnutí budou mít okamžitý dopad a ihned se promítnou do chování Simů.

- Simové v The Sims 2 se mohou více zajímat o své okolí, mají různé nálady a pocity a dělí se o ně s ostatními.
- Postavičky jsou detailně vykreslené, a tak rozeznáte po čem touží nebo čeho se bojí nejen ze hry těla ale i podle výrazu tváře. Simové tvoří rodiny, potkávají se s příbuznými, kamarády a známými.
- Děti dědí vlastnosti rodičů díky DNA. Děti se proto rodičům podobné a pokud je nepřimějete změnit se, budou mít i podobnou povahu jako rodiče a prarodiče.
- Jako ve skutečném životě se váš Sim bude měnit podle svých aktivit a zájmů. Pokud zůstane například příliš často doma u televize, začne nabírat na váze a staří kamarádi již k němu nebudou chodit na návštěvy tak často jako dříve, ale jakmile na sobě začne Sim pracovat, hned se objeví spoustu nových známostí a nové možnosti.
- I Simové nyní stárnou a tak se jim mění tvář a postava podle životní fáze, v níž se nacházejí. Grafické ztvárnění hry je kompletně nové av 3D prostředí. Detaily jsou nyní daleko propracovanější.
- Na Simy se budete moci koukat z libovolné strany a vzdálenosti. Z blízka uvidíte vašim postavičkám do tváře zato z dálky budete moci pozorovat na ulici, před domem nebo v parku.
- Díky nástroji "Create-A-Sim" si jednoduše vytvoříte Sima dle vašich přání od vlasů až po boty. Svým simům můžete postavit i nový dům a zařídit jej pokoj od sklepa až po střechu .

The Sims 2 CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na The Sims 2 CZ

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 02. 11. 2012
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1