The Tomb Raider Trilogy (Classics HD) PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54739
Eidos

The Tomb Raider Trilogy (Classics HD) [PS3]



Lara Croft Tomb Raider: Legend
Archeoložka Lara Croft je zpět av té nejlepší formě za celou svoji kariéru. Tentokrát je cílem jejich dobrodružství starobylý anglický artefakt, v získání kterého jí brání celá řada nepřátel včetně jednoho nepřítele, kterého dlouho považovala za mrtvého.

Všechna místa ve hře jsou navíc díky využití reálné fyziky interaktivní, což umožňuje nacházet vlastní řešení celé řady problémů. Kromě akrobatické akce se dočkáte i adrenalinových přestřelek, užijete si i dopravní prostředky a řešení jednoduchých hádanek.


 

  • Lara po letech znovu ožila, a to zejména díky zvýšenému počtu polygonů, novým animacím a také díky upraveným tělesným proporcím.
  • Lara se opět vrací do starobylých hrobek po celém světě, kde na ni čeká odhalení řady tajemství.
  • Díky přepracovanému systému ovládání je manipulace s Larou naprosto intuitivní a snadno zvládnutelná.
  • Nový systém dynamické animace klade důraz na neustálý navazující pohyb všech postav, s Larou na prvním místě. Díky tomu může Lara plynule přecházet z jednoho pohybu do druhého as lehkostí tak překonávat řadu po sobě následujících překážek.
  • Široká nabídka exotických míst včetně hrobek, zasněžených plání, nebezpečné džungle, starobylých ruin a dalších hrozných míst.

    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
    Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o kopii prvního dílu Tomb Raider série z roku 1996. Jde ale spíš o nový titul, který se nechal originálem jenom inspirovat.

    Hra je postavena na enginu použitém ve hře Lara Croft Tomb Raider: Legend a následovat v ní můžete osudy Lary Croft, která je najata mocným syndikátem, aby pro něj získala artefakt známý jako Scion. Časem však Lara zjistí, že si z ní udělal syndikát loutku, která má sehrát roli v daleko větším plánu. Lara však vezme situaci do svých vlastních rukou, což ji dovede až k rozluštění záhady stojící za tajemným artefaktem Scion.

    Opět dostanete možnost podívat se do známých, ale rozšířených lokací z původní hry, mezi nimiž nechybí Peru, Řecko, Egypt a další. Jednotlivé úrovně však byly upraveny tak, aby se daly procházet několika způsoby. Najdete v nich navíc nové hádanky, můžete používat nové doplňky a využijí i rozšířených akrobatických schopností hlavní hrdinky. Na druhé straně na vás čekají i daleko chytřejší nepřátelé včetně krokodýlů, vlků, medvědů a nechybí ani T-Rex.


    Tomb Raider: Underworld
    Další přírůstek do kolekce dobrodružství sličné Lary Croftové, který je dějově zasazen za událostmi sedmého dílu s podtitulem Legend . Příběh se točí okolo starého mayského kalendáře av jeho rámci se podíváte především do Mexika.

    Těšit se můžete na džungli plnou jaguárů a pytláků, kteří spolu rozhodně nebudou spolčení proti Vám. Postupem hry projdete od prosluněných prostor přes prostředí plného deště až po tajemné a tmavé kobky. Nebojte se však, že budete někde zbytečně bloudit, protože po Laře zůstanou např.. v bahně otisky.


     

  • Větší interaktivita s prostředím.
  • Dynamický systém počasí.
  • Přirozený pohyb pomocí technologie Motion Capture.
  • Hlas Laře opět propůjčila britská herečka Keeley Hawes.
  • Možnost využití obyčejných objektů jako zbraní.
  • Sbírání zbraní po padlých nepřátelích.

 

Recenze na The Tomb Raider Trilogy (Classics HD)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.