Tiger Woods PGA Tour 14 XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211047
ElectronicEN dabingHra podporuje snímač Xbox 360 Kinect
Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect!


Tiger Woods PGA Tour 14 [XBOX 360]

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Světoznámá golfová herní série Vás přesune zpět v čase. Při hře proti největším legendám se můžete seznámit s bohatou historií golfu a zúčastnit se všech čtyř hlavních golfových turnajů. Při pokusu přepsat historii můžete vyzvat někdejších velikánů golfu, jako jsou Arnold Palmer, Jack Nicklaus, Bobby Jones, Tiger Woods a další a pokusit se je porazit na některých z nejprestižnějších hřišť světa. Zastiňte jejich slávu a získejte čestné místo mezi legendami! Tiger Woods PGA Tour 14 obsahuje dosud největší počet hřišť, a to zcela 20. Další novinkou v sérii je premiéra ženské LPGA. Navíc si vůbec poprvé můžete zahrát golf v noci a sledovat, jak Vaše odpaly protínají noční oblohu díky osvětlené míčku. Tiger Woods PGA Tour 14 má něco pro každého.



  • Tiger Woods PGA Tour 14 obsahuje osm legendárních golfových jmen: Seve Ballesteros, Ben Hogan, Bobby Jones, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player, Sam Snead a Lee Trevino. V novém režimu Legends of the Majors se můžete seznámit s bohatou historií golfu a vyzvat některých z velikánů tohoto sportu, v době, kdy sami začínali. Kromě setkání s těmito proslulými golfisty můžete hrát i za ně a znovu tak prožít historické golfové momenty. Zavítat můžete také do různých historických ér golfu v patřičném zpracování a to od konce 19. století až po současnost.
  • Vůbec poprvé v historii série se můžete pokusit o Grand Slam, čili vyhrát všechny čtyři hlavní turnaje: Masters Tournament, US Open, Open Championship a PGA Championship.
  • Ve hře Vás čeká více hřišť, než kdykoli dosud. Hra Tiger Woods PGA Tour 14 nabízí až 20 hřišť, kde se odehrávají různé turnaje. Pět nových hřišť ná v sérii Tiger Woods PGA Tour svou premiéru, včetně domovského hřiště Jack Nicklaus (Muirfield Village), kde se koná Memorial Tournament PGA Tour, a Oak Hill Country Club, kde se uskuteční 2013 PGA Championship . Letos hra nabízí také velký počet golfistů s více než 35 hratelnými postavami! Mezi nové hráče patří Keegan Bradley, šampion PGA z roku 2011, Bud Cauley, Lexi Thompson a Stacy Lewis, hračky LPGA roku 2012.
  • Poprvé v historii série je plnohodnotnou součástí hry ženský okruh LPGA v podobě kariérního režimu. Vytvořte si vlastní golfistka a bojujte s ní o prvenství v turnajích LPGA, které jsou určeny výhradně pro něžné pohlaví. Dámy se navíc mohou pokusit vyhrát první velký turnaj sezóny LPGA Kraft Nabisco na hřišti Mission Hills Country Club. Zkušené hráčky LPGA Paula Creamer, Natalie Gulbis, Stacy Lewis, Suzanna Pettersen a Lexi Thompson jsou také mezi hratelnými postavami v tomto ročníku.
  • Vůbec poprvé můžete hrát a sledovat až 24 jiných hráčů naživo než spolu s Vámi soutěží o vítězství v turnaji Connected. V rychlých turnajích má každé kolo atmosféru posledního dne turnaje, kdy soutěžíte s nejlepšími a vítěz bere vše.
  • Tiger Woods PGA Tour 14 má značně vylepšené grafické zpracování turnajů, dodatečných televizních kamer, online aktualizace statistik během kola a ještě mnohem více. S dalšími více než 3000 záběry kamer zažijete turnaje s celé parádě vždy, když odpálíte.
  • Golf můžete nyní hrát iv noci s osvětlenými míčky. Nezáleží na počasí, nebo denní době, teď je každá chvíle ta správná na golf. S autentickou simulací denní doby můžete vždy odpalovat za skutečných podmínek, jaké jsou v té chvíli na daném hřišti. Nudíte se při čekání na odpal? Sledujte, jak slunce zapadá, světlo pozvolna mizí a nastává soumrak.
  • Hra Tiger Woods PGA Tour 14 jako jediná nabízí kompletní simulaci tohoto sportu prostřednictvím senzoru Xbox 360 Kinect . Díky snímání celého těla můžete dosáhnout ty nejlepší virtuální odpaly. Absence ovladače nabízí unikátní zážitek. Systém pro identifikaci odpalu senzorem Xbox 360 Kinect skenuje více než 1000 datových bodů v reálném čase, aby rozeznal techniku Vašeho odpalu a autenticky ji převedl do hry.

  • Recenze na Tiger Woods PGA Tour 14

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.