TimeShift Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA TimeShift - PC DVDTimeShift - PC DVDTimeShift - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 18396
Sierra

TimeShift [PS3]

Rychlá 3-D akce, v níž jeden udatný hlavní hrdina bojuje proti neznámému nepříteli. Ten evidentně disponuje neomezeným množstvím finančních prostředků, z nichž platí dosti početnou vlastní armádu.

Hra je zasazena do futuristického prostředí, čemuž odpovídá nejenom vzhled úrovní, ale také nepřátel a koneckonců i zbraní. Těch je ve hře k dispozici zhruba 10 a všechny nabízejí dva odlišné módy střelby. Chybět nemůže ani obligátní oblek chránící hl hrdinu v omezené míře před zásahy nepřátelských zbraní.

Podstatnou roli ve hře hraje schopnost hlavního hrdiny manipulovat v omezené míře s tokem času. Je možné čas na chvíli úplně zastavit, zpomalit jeho běh, nebo dokonce celou akci vrátit o několik sekund zpět. Tento prvek hraje velkou roli v designu úrovní, kde tvůrci připravili řadu jednoduchých hádanek s několika možnostmi řešení. Manipulace s časem je ale důležitá i při samotném boji, kdy se hodí ve chvílích obklíčení mnoha nepřáteli, které by jinak nebylo možné zvládnout. Schopnost manipulovat s časem však není všemocná a samospasná. Například kulky, které hlavního hrdinu zasáhnou, jsou proti vrácení času imunní a navíc není možné s časem manipulovat neomezeně. Ve hře je totiž přítomen indikátor ukazující hráči zbývající energii, která se průběžně dobíjí, ale není nekonečná.

- Více než 30 misí od městských uzavřených po přírodní otevřeno místa.
- Manipulace s časem od zastavení, přes zpomalování až k zpětnému převíjení.
- Široký arzenál zbraní, ovladatelná vozidla a kulomety.
- On-line hra až pro 16 hráčů .

Recenze na TimeShift

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.