Tom Clancys End War Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tom Clancys End War - PS3Tom Clancys End War - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 46470
Ubisoft

Tom Clancys End War [PC DVD]

PC verze navíc obsahuje nové rozhraní, taktiku a ovládání, a exkluzivní mise a mapy.

Revoluční strategie se značkou Toma Clancyho, která pojednává o tématu třetí světové války. Nepůjde však o nějaké malé bitvy, cílem hry je totiž navodit dojem celosvětového konfliktu a nikoli pouze lokální bitvy, jako je tomu u většiny ostatních realtime strategií.

Příběh nabízí dvě příčiny vypuknutí války: jednak je zde mezinárodní nukleární štít sestavený z nespočetných satelitů nesoucích rakety a schopný zastavit letící jadernou hlavici. Díky tomu může třetí světová válka probíhat jen blízko povrchu, protože jinak by generálové prostě zmáčkli pár červených tlačítek a celý svět by zanikl v ohni jaderných explozí. Druhou a hlavní příčinou války je globální ropná krize. Navzájem si konkurující ropné společnosti lhaly o velikosti svých zásob, aby získaly lepší a dlouhodobější kontrakty. Teď ale ropa došla prakticky všude a velmoci tak vedou boj o její zbytky. Obě tyto příčiny války v EndWar, jsou převzaty ze stránek současných novin a jde spíše o nepříjemně reálnou vizi, než o fikci.

EndWar obsahuje tři základní úrovně hratelnosti. Tou první je pohled ze satelitu, na kterém vidíte aktuální rozdělení území, bojové linie a zkrátka celkový stav války. Druhou úrovní je velitelský pohled, ve kterém uvidíte taktickou mapu konkrétního bojiště, na kterém můžete zadávat pokyny svým jednotky - například 20 skupinám pěšáků, vozidel nebo letadel, z nichž každá v praxi obsahuje až několik desítek konkrétních vojáků nebo strojů. Poslední úrovní hratelnosti, kde strávíte bezkonkurenčně nejvíce času, je blízký pohled přímo na bojiště - ať je to pěšák nebo pilot letadla. Poslední popisovaný pohled je tím hlavním, naplňující záměrem autorů snést v RTS hrách kameru z ptačího pohledu dolů na zem .

  • 3 z

  • Recenze na Tom Clancys End War

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.