Tomb Raider: Anniversary Collectors edition PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8782
Eidos

Tomb Raider: Anniversary Collectors edition [PC DVD]

Speciální Collectors Edition obsahuje navíc:

- Bonusový disk s následného dokumentům (v angličtině) o desetileté historii Tomb Raider
- Galerii artworků a trailerů z minulosti i současnosti
- Další CD obsahuje soundtracky z TR: Anniversary a TR: Legend.

Vše v pěkné sběratelské krabičce

V prosinci roku 1996 byla na trh uvedena hra, která navždy změnila pohled na vnímání a hraní her. Zpracování a grafika hry byla převratná. Hráči ovládali ženskou postavu, s kterou mohli předvádět úžasné atletické pohyby a řešit složité hádanky.

Samozřejmě se jedná o Laru Croft Tomb Raider a dokonce i nyní je hra považována za absolutní klasiku a jednu z nejlepších akčních adventur. Příběhů Lary Croft se prodalo přes 7 miliónů kopií. S každým vydáním nové konzole fanoušci vyžadovali přepracování hry na nový typ.

Crystal Dynamics na počest desátého výročí prvního vydání hry Tomb Raider ak oslavě a připomenutí pokračujícího úspěchu Tomb Raider poselství a jeho ilustrované hlavní představitelky Lary Croft připravil předělání původní hry Tomb Raider za použití nejnovějších technologií.

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary je přepracovaná verze originální hry, obnovuje a vylepšuje nezapomenutelné grafické zpracování, lokality, nepřátele a děj příběhu. Balení hry plné bonusů bude důstojnou oslavou dosud nejoblíbenější a nejúspěšnější ikony Lary Croft .

Recenze na Tomb Raider: Anniversary Collectors edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.