Tomb Raider Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tomb Raider Collection - PC DVDTomb Raider Collection - PC CD
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 225675
SquareEN dabing

Tomb Raider Collection [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Lara Croft Tomb Raider: Legend , Lara Croft Tomb Raider: Anniversary a Tomb Raider: Underworld .



Lara Croft Tomb Raider: Legend
Ve hře Tomb Raider: Legend se vrací atletická, inteligentní a zábavná cestovatelka, který získala srdce a mysl hráčů po celém světě. Lara ožívá díky složitě animovaným výrazem, pohybem a schopnostem. Arzenál moderního vybavení, jako jsou magnetické kotvy, dalekohledy, tříštivé granáty a komunikační zařízení, Vám umožňuje zažít toto dobrodružství jako nikdy předtím.

Archeoložka je zpět av té nejlepší formě za celou svoji kariéru. Tentokrát je cílem jejího dobrodružství starobylý anglický artefakt , v jehož získání jí brání celá řada nepřátel včetně jednoho , kterého dlouho považovala za mrtvého . Všechna místa ve hře jsou navíc díky využití reálné fyziky interaktivní, což Vám umožňuje nacházet vlastní řešení celé řady problémů . Kromě akrobatické akce se dočkáte také adrenalinových přestřelek , užijete si dopravní prostředky i řešení jednoduchých hádanek .



  • Nová úloha přivádí Laru do ztracených starověkých říší, které hlídají tajemství minulosti.
  • Lara Croft , cestovatelka s dvojicí pistolí po boku , ožívá díky výrazně zvýšenému počtu polygonů a animací .
  • Vylepšený ovládací systém nabízí intuitivní a plynulý pohyb postav .
  • Systém dynamických animací klade důraz na kontinuální pohyb, díky čemuž má Lara schopnost bez problémů zvládnout každou překážku a dynamicky interagovat s jakýmkoli povrchem .
  • Lara používá svou fyzickou zdatnost a kombinuje přestřelky s vlastními unikátními pohyby.
  • Inteligentně využívejte prostředí , technické vybavení a zbraně k překonání náročných situací .
  • Nebezpečný svět kolem Lary ožívá díky fyzikálnímu modelu , vodě a ohni .
  • Navštivte obrovské množství filmových a exotických míst, včetně starověkých hrobek , nebezpečné džungle , zasněžených horských ruin a také mnoha nečekaných překvapení !



    Lara Croft Tomb Raider : Anniversary
    V roce 1996 byla vydána původní hra Tomb Raider . 3D herní design, ovládání a grafika byly skutečně průlomové na svůj čas . Navíc hráčům byla prezentována jedinečná , ženská hratelná postava Lara Croft , se kterou se mohli cítit citově svázáni . Originální hry Tomb Raider se prodalo více než sedm milionů kopií a je stále považována za absolutní klasiku a jednu z nejlepších akčních adventur všech dob .

    Na počest původní hry a jako připomínku pro pokračující vývoj série Tomb Raider a její ústřední postavy přichází nové Tomb Raider dobrodružství. Inspirovaná původní hrou Tomb Raider, zachovává Lara Croft Tomb Raider: Anniversary věrně prvky, které udělaly z původní hry klasiku.

    S využitím vylepšeného herního enginu, grafiku, technologie a fyziky ze hry Tomb Raider: Legend odpovídá nové dobrodružství Lary Croft a hledání mystického artefaktu známého pouze jako Scion dnešním technologickým standardem a nabízí Vám zcela nový herní zážitek.

    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary sleduje dobrodružství Lary Croft, najaté mocným syndikátem najít mýtický objekt s názvem Scion. Po tom, jak Lara zjistí, že byla zneužita v mnohem větším plánu, vezme věci do vlastních rukou rozhodnuta odhalit tajemství tohoto starověkého artefaktu.



  • Oslavte a připomeňte si deset let série Tomb Raider a její hlavní hrdinky Lary Croft s hrou Tomb Raider : Anniversary , zcela novým herním zážitkem inspirovaným vůbec prvním Tomb Raider dobrodružstvím .
  • Tomb Raider : Anniversary používá vylepšenou verzi herního enginu ze hry Tomb Raider : Legend .
  • Hrajte jako Lara Croft , největší akční hrdinka všech dob , používat její um , atletickosť a vybavení ve snaze získat neznámé a odhalit starověké artefakty .
  • Nejnovější technologie umožňují plynule ovládat Laru díky jejím novým pohybem ve všech světech z původní hry (Peru , Řecko , Egypt a další) . Dynamický svět v dechberoucí nové kvalitě umožňuje více možností jak jím procházet a také otevírá nová místa a způsoby, jak ho prozkoumat .
  • Procestujte podivné , neobjevené země a odhalte jejich nejhlubší a nejtemnější tajemství , vstupte do nových oblastí , získejte velké odměny a odhalte tajemství Lařiny minulosti.
  • Bojujte s divokou zvěří a nadpřirozenými nepřáteli jako jsou vlci , medvědi , krokodýli, děsivé příšery a T-Rex . Nová a vylepšená AI znamená, že všichni nepřátelé vykazují různorodé chování a jsou větší výzvou pro hráče .



    Tomb Raider : Underworld
    Hra Tomb Raider : Underworld , navržená aby dokázala využít nejnovější technologie, přináší novou úroveň do této dobrodružné herní série . Jako Lara Croft , neohrožená archeoložka , prozkoumejte exotická místa po celém světě, které byly navrženy s neuvěřitelným smyslem pro detail s dechberoucí vizuální věrností ve vysokém rozlišení , která vytváří skutečně uvěřitelný svět a přináší nové výzvy a volby.

    Po celé generace se vyprávějí příběhy o hrůzostrašné zbrani severského boha Thora . Legenda říká, že ten, kdo ovládá jeho kladivo má sílu vytvořit z hor údolí a má moc zničit dokonce i bohů. Po více než tisíc let toto vyprávění existovalo pouze jako mýtus ... až dosud.

    Ve starověké zřícenině u Středozemního moře odhaluje Lara Croft důkaz o severském podsvětí a mýtickém kladivu . Při jejím pokusu odhalit tajemství stojící za těmito mýty ji její nebezpečná výprava zavede k zapomenuté síle, která by , pokud ji někdo rozpoutá , mohla zničit celou civilizaci .



  • Dosáhněte nových výšin s dosud nejširším rozsahem schopností hlavní hrdinky a využívejte objekty v prostředí, abyste odhalili nové cesty k objevování .
  • Odhalte prastaré tajemství podsvětí ukryté na pobřeží Thajska, na zmrzlých ostrovech Severního ledového moře, v džunglích Mexika a jinde .
  • Každá úroveň je propracovaný vícestupňový hlavolam v rámci interaktivního prostředí a nabízí větší flexibilitu při jejím procházení .
  • Vyberte si , zda chcete nepřítele zneškodnit , nebo zabít , zaměřte více nepřátel současně s novým systémem duálního míření a střílejte jednou rukou , zatímco druhou máte obsazenou .
  • Používejte nejnovější technologie v Larin modernizovaném inventáři, včetně aktivní sonarové mapy (nový revoluční nástroj, který vydává aktivní sonar ping a vytváří 3D obraz okolí a je ideálním pro odhalování skrytých předmětů a míst), víceúčelového drapáku (zařízení s lanem navrženým pro lezení , slaňování a manipulaci s objekty v prostředí) a hybridního terénního motocyklu (jedinečné vozidlo, konstruované pro použití na každém povrchu, od bahna až po sníh a led).

  • Recenze na Tomb Raider Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.