Tomb Raider Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tomb Raider Collection - PC DVDTomb Raider Collection - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 38511
Eidos

Tomb Raider Collection [PC CD]

Doposud největší kolekce slavné série se sličnou Larou Croft v hlavní roli, zahrnující její prvních 6 dobrodružství.

Lara Croft Tomb Raider
Lara Croft byla najata aby získala starověký artefakt známý jako Scion. Ve hře najdete 16 levelů odehrávajících se na 4 kontinentech.

Lara Croft Tomb Raider 2
Lara Croft musí odhalit tajemství dýky Xian. Staří Číňané věřili že tajemná dýka v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Není ale jediná, kdo jeví zájem o tajemný nůž.

Lara Croft Tomb Raider 3
Lara hledá tajemné artefakty vyrobené ze středu starého meteoritu. Ve hře Lara projde pěti dobrodružstvími plnými záhad, skrytých pastí a nelítostných nepřátel. Navštivte džungli Indie, ledovou Antarktidu, střechy Londýna a tajemnou Area 51 v Nevadě.

Lara Croft Tomb Raider: Last Revelation
Lara Croft se znovu vrací do egyptské hrobky, aby našla Hora, egyptského boha, který je schopen zastavit boha zla Seta, který rozpoutal apokalypsu. Ve hře navštívíte kopu zajímavých egyptských lokalit - Káhiru, Karnak, Gizu, Údolí králů a Alexandrii.

Lara Croft Tomb Raider: Chronicles
Odhalte dosud skrytá tajemství historie Lary Croft ve hře Tomb Raider Chronicles, posledním dobrodružství výpravné série Tomb Raider. Lara Croft zmizela v Egyptě - pravděpodobně je mrtvá. Její nejbližší se jednoho pošmourného, deštivého dne sešli na posledním rozloučení, aby uctili její památku. O něco později sedí všichni tiše ve studovně na panství Croftů a vzpomínají na minulé dobrodružství Lary. Dobrodružství, které až dosud zůstávala utajena.

Lara Croft Tomb Raider: Angel Of Darkness
Nejnovější pokračování hry Tomb Raider představí zcela novou image Lary Croft, která vystupuje jako daleko temnější a propracovajší hrdinka. Lařin přítel a rádce Von Troy je brutálně zavražděn, Lara se stává podezřelou a je na útěku před zákonem. Jedinou šancí je nalézt skutečného vraha a očistit své jméno. Lara bloudí temným podsvětím Paříže a dostává se na stopu alchymistického spolku, který po staletí touží ovládnout svět .

Recenze na Tomb Raider Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.